Irina Shayk: Απολαμβάνει το ειδύλλιο με τον Tom Brady αλλά ακόμη θέλει γάμο με τον Bradley Cooper

12:18 15/9/2023 - Πηγή: InStyle

Η Irina Shayk απολαμβάνει το ειδύλλιο με τον Tom Brady, αλλά εξακολουθεί να θέλει να… νοικοκυρευτεί με τον Bradley Cooper, αφού περνά χρόνο τόσο με τον πώην σύντροφό της και πατέρα της κόρης της, όσο και με τον σουπερστάρ του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Πηγή δήλωσε στο Page Six ότι όταν πρόκειται για τον Cooper εναντίον του Brady,

η Shayk εξακολουθεί να ελπίζει να δεθεί με τα δεσμά του γάμου και να αποκατασταθεί με τον Χολιγουντιανό σταρ, με τον οποίο μοιράζεται την 6χρονη κόρη της Lea de Seine.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη irina shayk (@irinashayk)

“Έχουν περάσει χρόνια στη σχέση“, λέει μια πηγή. Στο τέλος Αυγούστου, η Shayk και ο Cooper εθεάθησαν μαζί σε διακοπές στην Ιταλία, ενώ το μοντέλο ανέβασε και topless φωτογράφιση.

Αλλά νωρίτερα αυτή την εβδομάδα η Ρωσίδα καλλονή εντοπίστηκε να σπεύδει στο διαμέρισμα του πρώην αστέρα των New England Patriots στη Νέα Υόρκη για να περάσουν χρόνο μαζί.

Εσωτερική πηγή είπε ότι ο Cooper, 48 ετών, είχε αρχίσει να ζηλεύει τη σχέση του μοντέλου με τον ποδοσφαιριστή – αλλά μία άλλη σημείωσε ότι ο σταρ είναι απλά χαρούμενος για την πρώην του.

“[Η Shayk και ο Cooper] δεν ήταν μαζί εδώ και πολύ καιρό“, είπε η πηγή. “Έχουν μαζί την κόρη τους και αυτό είναι όλο. Είναι οι καλύτεροι φίλοι. Είναι ευτυχισμένοι. Ο Brad συμπαθεί πραγματικά τον Tom και δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρά υποστήριξη”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Brady (@tombrady)

Bradley Cooper: Ενοχλημένος από το ειδύλλιο της Irina Shayk με τον Tom Brady – Τι φοβάται για την πρώην του

Λέγεται ότι η 37χρονη Shayk σκοπεύει να συνεχίσει να περνά χρόνο με τον Brady, αν ο Cooper δεν πρόκειται να “κλειδώσει τα πράγματα” μαζί της.

Ωστόσο, δεν φαίνεται ότι ο γάμος είναι στο άμεσο μέλλον ούτε για εκείνη και τον Brady.

Μια άλλη πηγή είπε ότι ο επτά φορές πρωταθλητής του Super Bowl, ο οποίος πήρε διαζύγιο από τη Gisele Bündchen τον περασμένο Οκτώβριο, δεν είναι έτοιμος να κάνει κάτι μακροπρόθεσμα.

Tom Brady-Irina Shayk: Ρομαντικό δείπνο στα κρυφά

“Ο Brady δεν ενδιαφέρεται για σοβαρή σχέση με καμία αυτήν τη στιγμή. Οι προτεραιότητές του είναι τα παιδιά του και τα επιχειρηματικά του συμφέροντα. Στο μέλλον του θα υπάρξουν και άλλα supermodel.“

Ο 46χρονος Brady και η Shayk συνδέθηκαν για πρώτη φορά τον Ιούνιο, όταν το Page Six ανέφερε αποκλειστικά ότι το supermodel “ρίχτηκε” στον πρώην ποδοσφαιριστή όταν και οι δύο παρευρέθησαν στο γάμο του δισεκατομμυριούχου εμπόρου Τέχνης Joe Nahmad στη Σαρδηνία της Ιταλίας.

Τον Ιούλιο, φωτογραφήθηκαν στο ατυτοκίνητό του κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού το Σαββατοκύριακο.

Keywords
Τυχαία Θέματα