Hersha Parady: Πέθανε η σταρ από την αγαπημένη σειρά “Μικρό σπίτι στο λιβάδι” στα 78 της

11:48 25/8/2023 - Πηγή: InStyle

Η ηθοποιός της αγαπημένης σειράς “Μικρό σπίτι στο λιβάδι”, Hersha Parady, πέθανε σε ηλικία 78 ετών.

Η δημοφιλής ηθοποιός εμφανίστηκε ως η δασκάλα Alice Garvey για τρία χρόνια. Ο γιος της Jonathan Peverall δήλωσε στο The Hollywood Reporter ότι η ηθοποιός πέθανε την Τετάρτη στο Νόρφολκ της Βιρτζίνια έπειτα από μάχη με όγκο στον εγκέφαλο.

Muere Hersha Parady,

actriz de ‘La casa de la pradera’ a los 78 años, interpretó a la profesora Alice Garvey cuyo trágico y heroico final fue uno de los episodios más vistos de toda la serie. pic.twitter.com/kEZGeXEkTA

— Chapoisat (@ChapoisatMoises) August 25, 2023

Εμφανίστηκε στις αμερικανικές σειρές Bearcats! πριν από το Mannix, The Waltons και σε έναν πιλότο για ένα spin-off του Gunsmoke.

Στον λογαριασμό της σειράς στο X (πρώην Twitter) αναφέρεται σε ανάρτηση: “Σήμερα θρηνούμε την απώλεια της Hersha Parady, η οποία ζωντάνεψε τον αγαπημένο χαρακτήρα της Alice Garvey στο Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι. Οι καρδιές μας συμπαραστέκονται στην οικογένεια, τους φίλους και τους θαυμαστές της κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης στιγμής. Αναπαύσου εν ειρήνη, Hersha Parady. Θα μας λείψεις βαθιά.”

Ο γιος της είχε μιλήσει για τους αγώνες της μητέρας του και ξεκίνησε έναν έρανο για να βοηθήσει στην πληρωμή της περίθαλψής της. Συγκεντρώνοντας περισσότερα από 20.000 δολάρια για τη μητέρα του, προέτρεψε τους θαυμαστές του να βοηθήσουν να της χαρίσουν άνετους τελευταίους μήνες.

Στη σελίδα GoFundMe έγραψε: “Το όνομά μου είναι Jonathan Peverall και είμαι ο γιος της ταλαντούχας ηθοποιού Hersha Parady, που έμεινε ευρέως γνωστή για τον συγκινητικό της ρόλο ως Alice Garvey στην αγαπημένη σειρά Μικρό σπίτι στο λιβάδι.

Today we mourn the loss of Hersha Parady, who brought to life the beloved character of Alice Garvey on Little House on the Prairie. Our hearts go out to her family, friends, and fans during this difficult time. Rest in peace, Hersha Parady. You will be deeply missed. pic.twitter.com/zt7qdLQKKa

— Little House on the Prairie® (@LHPrairie) August 24, 2023

Η Hersha, η οποία ήταν πάντα μια δραστήρια και εξωστρεφής γυναίκα, παλεύει με μια δύσκολη ιατρική κατάσταση – έναν όγκο στον εγκέφαλο, γνωστό ως μηνιγγίωμα. Η ασθένεια αυτή της έχει στερήσει τη δύναμή της, τη μνήμη της και δυστυχώς τη ζωντανή της προσωπικότητα. Έχει γίνει σε μεγάλο βαθμό κατάκοιτη και είναι πολύ δύσκολο να βλέπω τη μαμά μου, που κάποτε ήταν γεμάτη ζωή και ενέργεια, να παλεύει τώρα με βασικές καθημερινές δραστηριότητες.

Βλέποντας την κατάστασή της κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης επίσκεψης στο σπίτι της στο Van Nuys, αποφασίσαμε να τη μεταφέρουμε από το Λος Άντζελες για να ζήσει μαζί μου και με την οικογένειά μου στη Βιρτζίνια, και ενώ εργαζόμαστε για να διασφαλίσουμε ότι θα λάβει την ιατρική βοήθεια που χρειάζεται, τα έξοδα που σχετίζονται με τη φροντίδα της αυξάνονται. Εξετάζουμε το ενδεχόμενο μιας χειρουργικής επέμβασης για να βελτιώσουμε ελπίζουμε την κατάστασή της, αλλά ο δρόμος προς την ανάρρωση είναι μακρύς και το κόστος υπερβαίνει το ιατρικό.

Από τα έξοδα μετακόμισης έως την κατ’ οίκον νοσηλεία, τον ιατρικό εξοπλισμό και πολλά άλλα, η οικονομική επιβάρυνση είναι σημαντική. Και με μια δουλειά πλήρους απασχόλησης και τρία παιδιά, η παροχή του επιπέδου φροντίδας που χρειάζεται είναι δύσκολη.

Να είστε σίγουροι ότι τη φροντίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, ανεξάρτητα από τις όποιες συνεισφορές γίνονται εδώ. Αυτό το GoFundMe αφορά τη βελτίωση της ποιότητας ζωής της μητέρας μου και την παροχή της υποστήριξης που χρειάζεται κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.“

Και συνέχισε γράφοντας: “Πρόκειται επίσης να της δείξουμε ότι δεν είναι μόνη της στον αγώνα της. Η οικογένεια και οι φίλοι της ήταν εδώ και την υποστήριζαν σε όλα, αλλά υπάρχει μόνο τόση βοήθεια που είναι διατεθειμένη να δεχτεί από τους ανθρώπους που αγαπά. Η μαμά μου ήταν πάντα μια έντονα ανεξάρτητη γυναίκα και το να ζητάει βοήθεια δεν είναι στη φύση της. Γι’ αυτό αναλαμβάνω εγώ να το κάνω για λογαριασμό της.

Fundraiser by Jonathan Peverall : Helping Hersha https://t.co/KXl2Buxi0h

— Flatulent Frog (@FlatulentFrog) July 11, 2023

Για όλους εσάς που έχετε απολαύσει τις ερμηνείες της Hersha, που έχετε συγκινηθεί από τον χαρακτήρα της Alice, ή που απλά πιστεύετε στο να βοηθήσετε κάποιον που έχει ανάγκη, σας ζητώ να σκεφτείτε να κάνετε δωρεά. Οποιοδήποτε ποσό, όσο μικρό κι αν είναι, θα κάνει τεράστια διαφορά στο να μας βοηθήσει να καλύψουμε τα έξοδα της φροντίδας της Hersha, αποκαθιστώντας λίγη από τη χαρά και τη ζωτικότητα που της έχει αφαιρέσει αυτή η ασθένεια, μέχρι να μπορέσουμε να της προσφέρουμε την ιατρική θεραπεία που χρειάζεται για να την επαναφέρουμε -ελπίζουμε- στον παλιό της εαυτό.

Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο σας, τη γενναιοδωρία σας και την υποστήριξή σας. Ας δείξουμε στη Hersha ότι δεν είναι μόνη της σε αυτόν τον αγώνα και ότι η οικογένεια του “Μικρού σπιτιού” είναι εδώ γι’ αυτήν, όπως ακριβώς ήταν εκεί για εμάς στις οθόνες μας.”

Πέρυσι ανακοινώθηκε ότι η συμπρωταγωνίστριά της Eileen Ryan πέθανε στο σπίτι της στο Μαλιμπού σε ηλικία 94 ετών. Ήταν η μητέρα των ηθοποιών του Χόλιγουντ Chris και Sean Penn.

Keywords
Τυχαία Θέματα