Halle Berry: Υποδέχθηκε το 2024 πιο σέξι από ποτέ και προκάλεσε ταχυπαλμίες

10:34 2/1/2024 - Πηγή: InStyle

Η Halle Berry προκάλεσε ταχυπαλμίες στους διαδικτυακούς της φίλους, όταν αποφάσισε να τους δείξει τη στιλιστική επιλογή της για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.

Η 57χρονη σταρ προφανώς αποφάσισε να δείξει το σεξαπίλ και τον αισθησιασμό της και κατά την υποδοχή του νέου έτους. Η Halle Berry ανέβασε φωτογραφία στο Instagram που άφησε τους πάντες με ανοικτό το στόμα, καθώς πόζαρε όρθια σ’ ένα ασανσέρ φορώντας μόνο ένα μαύρο δαντελένιο κορμάκι και ένα χρυσό σακάκι.

“Heelllllloooooooo 2024!”, έγραψε στη λεζάντα της σέξι φωτογραφίας, με τους θαυμαστές της να παραληρούν. Ακόμη και οι διάσημοι φίλοι της εξέφρασαν τον θαυμασμό τους. Για παράδειγμα η γυμνάστρια διασήμων Jeanette Jenkins έγραψε: “Η Halle είναι εδώ έξω και σπάει το διαδίκτυο την πρώτη μέρα!!!!!! “ Η Tami Roman Youngblood σχολίασε: “Ω, τώρα κάνεις επίδειξη! ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΩ!” Η Taraji P. Henson έγραψε: “Hubba hubba hubba“.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Halle Berry (@halleberry)

Η Berry σηματοδότησε το τέλος του 2023 κάνοντας ανασκόπηση της χρονιάς σε ένα βίντεο στο Instagram, γράφοντας: “Η ιστορία συνεχίζει να γίνεται καλύτερη, έτοιμη για το κεφάλαιο ’24”.

Το βίντεο περιείχε αποσπάσματα από τα ταξίδια της, φωτογραφίες από εκδηλώσεις στις οποίες συμμετείχε, όπως τα Όσκαρ 2023, και γλυκές στιγμές με τον φίλο της, Van Hunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα