H μεταμόρφωση της Christina Aguilera – Τα μυστικά της πίσω από την απώλεια 18 κιλών

11:37 3/1/2024 - Πηγή: InStyle

Η Christina Aguilera μάγεψε στη σκηνή του Λας Βέγκας όπου ξεκίνησαν οι εμφανίσεις της. Η popstar ανέβηκε στη σκηνή και εντυπωσίασε όχι μόνο με την εκπληκτική φωνή της αλλά και τη σωματική της μεταμόρφωση, αφού επέδειξε μια καλογυμνασμένη σιλουέτα και εξαιρετική φυσική της κατάσταση.

Η σταρ στην πάροδο των χρόνων έχασε περισσότερα από 18 κιλά, κάτι που είχε την ευκαιρία να επιδείξει στη διάρκεια της εκθαμβωτικής

της εμφάνισης στο Λας Βέγκας.

Στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι “μισούσε να είναι σούπερ αδύνατη” και έχει αρχίσει να “αγαπά τις νέες μου καμπύλες”, σύμφωνα με το Health.

Έπεειτα από χρόνια αυξομειώσεων, τώρα διατηρεί μια λεπτή και δυνατή σωματική διάπλαση. Το μυστικό της ήταν η αφοσίωσή της σε μια υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή και ένα αυστηρό πρόγραμμα άσκησης

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Aguilera (@xtina)

Η κριτική για την αυξομείωση του βάρους της

Όταν απέκτησε τον γιο της Max, 15 ετών σήμερα, το 2008, δέχτηκε σκληρή κριτική για την αύξηση του βάρους της. Δύο χρόνια αργότερα, άρχισε να χάνει βάρος για τον ρόλο της στην ταινία Burlesque του 2010.

Ωστόσο, την ίδια χρονιά, το βάρος της παρουσίασε και πάλι αυξομειώσεις, ενώ έπαιρνε διαζύγιο από τον μουσικοσυνθέτη Jordan Bratman, 46 ετών. Η Christina Aguilera έχει επίσης την εννιάχρονη κόρη της Summer με τον επί χρόνια αρραβωνιαστικό της, Matthew Rutler, 38 ετών.

Μετά τη γέννηση του γιου της, έχασε 18 κιλά περιορίζοντας την ημερήσια πρόσληψη τροφής σε 1.600 θερμίδες και ακολουθώντας τη δίαιτα Rainbow Diet. Στο πλαίσιο της δίαιτάς της, τηρεί ένα πρόγραμμα πλούσιο σε φυτά και καταναλώνει καθημερινά φρούτα και λαχανικά με έντονα χρώματα.

Έκτοτε δεν κάνει δίαιτες και επιλέγει την καθαρή διατροφή, όπως αποκάλυψε στο L’Officiel Italia το 2020. Σημείωσε ότι αντί να περιορίζεται, καταναλώνει περισσότερες τροφές ολικής. Χωρίς υδρογονωμένα λίπη και τεχνητά χρώματα, γεύσεις και συντηρητικά. Παράλληλα, τρώει λιγότερα σνακ με ζάχαρη και λίπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα