H διατροφή και η ρουτίνα άσκησης της Gisele Bündchen – Ποιο τρόφιμο απαγορεύει στον εαυτό της

12:32 19/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Gisele Bündchen μιλά για την υγεία, τη διατροφή και τη γυμναστική της, εξηγώντας πώς διατηρεί στα 43 της την άψογη σιλουέτα και την εκπληκτική φυσική κατάστασή της.

Σε συνέντευξή της στο WSJ Magazine είπε πως γυμνάζεται έξι ημέρες την εβδομάδα, ενώ αναφέρθηκε αναλυτικά στις καθημερινές δραστηριότητες που την κρατούν σε φόρμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη WSJ. Magazine

(@wsjmag)

“Λατρεύω το πιλάτες επειδή είχα κάνει εγχείρηση στην πλάτη πριν από τρία χρόνια και βοηθάει με τον κορμό μου”, εξήγησε και συνέχισε: “Μου αρέσει η άσκηση έξω: σέρφινγκ, κολύμπι, ιππασία, βόλεϊ. Όταν είμαι σε διακοπές, κάνω περισσότερα από αυτά”.

Επίσης, κάνει άρση βαρών “περίπου δύο ημέρες την εβδομάδα [και ] καρδιοαναπνευστικό πρόγραμμα περίπου δύο ημέρες την εβδομάδα”, ενώ βγάζει βόλτα τον σκύλο της δύο φορές την ημέρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisele Bündchen (@gisele)

Η συγγραφέας του βιβλίου μαγειρικής “Nourish”, περιέγραψε και τα αγαπημένα της γεύματα. Η Bündchen ξεκινάει τη μέρα της στις 5 το πρωί με “χλιαρό νερό με λίγο λεμόνι και κέλτικο αλάτι”, ενώ στη συνέχεια “της αρέσει να τρώει αυγά” αν έχει γυμναστεί.

“Μου αρέσει επίσης το αβοκάντο. Μπορεί να είναι μια ομελέτα, μια φριτάτα“, είπε. Να σημειωθεί ότι η φριτάτα είναι ιταλικό πιάτο με βάση τα αυγά, παρόμοιο με την ομελέτα ή την κις χωρίς κόρα και εμπλουτισμένο με πρόσθετα συστατικά όπως κρέατα, τυριά ή λαχανικά. “Μερικές φορές τρώω ένα smoothie. Φτιάχνω πάντα μια πάστα αμυγδάλου για να έχω λίγη πρωτεΐνη μέσα”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisele Bündchen (@gisele)

Η επιχειρηματίας ξεκαθάρισε ότι δεν καταναλώνει ποτέ λευκή ζάχαρη, χαρακτηρίζοντας το συστατικό “δηλητήριο”.

Σημείωσε: “Υπάρχουν τόσοι πολλοί άλλοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να γλυκάνετε τα πράγματά σας που είναι νόστιμα. Το μέλι, το σιρόπι σφενδάμου, οι χουρμάδες”.

Η Bündchen, που έχει δύο παιδιά με τον πρώην σύζυγό της Tom Brady, παραδέχτηκε ότι αντιμετωπίζει δυσκολία στο να ισορροπήσει τη ζωή και την καριέρα της ως εργαζόμενη μητέρα. “Όταν τα παιδιά μου είναι μαζί μου, έχουν τόσες πολλές δραστηριότητες”, είπε για τον γιο Benjamin, 14 ετών, και την κόρη Vivian, 11 ετών.

“Είναι δύσκολο να διαχειριστώ το πρόγραμμά μου και το πρόγραμμά τους”, συνέχισε η Bündchen. “Το πιο σημαντικό πράγμα για μένα κάθε μέρα είναι να βάζω πρώτα τη μάσκα οξυγόνου σε μένα”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisele Bündchen (@gisele)

Αποδίδει στις διατάσεις “asana” και στον διαλογισμό ότι τη βοηθούν να ξεκινήσει το πρωί της. Το supermodel εξασκείται επίσης στο jiu-jitsu. Άλλωστε, όπως έγινε γνωστό, πλέον έχει σχέση με τον προπονητή της, Joaquim Valente, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που τη στήριξε μετά το διαζύγιό της από τον Brady το 2022.

Keywords
Τυχαία Θέματα