H Bella μεταμορφώθηκε σε ΑΙ ρομπότ για την φουτουριστική καμπάνια Marc Jacobs

17:08 12/9/2023 - Πηγή: InStyle

Tο διάσημο μοντέλο Bella Hadid μεταμορφώθηκε σε ρομπότ, με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης για την καμπάνια της σειράς Heaven by Marc Jacobs, φωτογραφημένη από την Carlijn Jacobs.

Η 26χρονη εμφανίζεται σε μια σειρά από εντυπωσιακές φωτογραφίες εμπνευσμένες από την επιστημονική φαντασία, φορώντας μόνο εσώρουχα που θυμίζουν πανοπλία και το αντίστοιχο ασημένιο head

piece.

Σε άλλη λήψη τη βλέπουμε να ποζάρει γυμνή και εντελώς καραφλή, με την πλάτη της γυρισμένη στον φακό. Φορά ένα ασημένιο ear cuff και κάτι που μοιάζει με πλοκάμι να εξέχει από τη σπονδυλική της στήλη. Άλλα στιγμιότυπα της φουτουριστικής καμπάνιας την δείχνουν να φιλάει ένα ρομπότ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @heavn

Η Bella – η οποία πρόσφατα ενημέρωσε τους θαυμαστές της για τη μάχη της με τη νόσο του Lyme – πόζαρε επίσης με τις μπότες Kiki του brand μαζί με μια μίνι τζιν φούστα και ένα ροζ τοπ.

Η συλλογή επίσης περιλαμβάνει συνεργασίες με τη Νεοϋορκέζα καλλιτέχνη Eri Wakiyama, τη σχεδιάστρια Linz Shelton, μαζί με τoν tattoo artist Keegan Dakkar. Η Ουακιγιάμα είναι η τρίτη φορά που συνεργάζεται με τη Heaven by Marc Jacobs.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @heavn

Η συλλογή θα είναι είναι διαθέσιμη σε baby pink και μαύρο σατέν αυτό τον μήνα στο site του Marc Jacobs και της Dover Street Market.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @heavn

Η Kim Kardashian είναι το νέο πρόσωπο του Marc Jacobs, αλλά οι fans δεν είναι χαρούμενοι

Keywords
Τυχαία Θέματα