Gwyneth Paltrow: Τα σχόλια για τη σχέση της με τον Brad Pitt

09:30 16/5/2022 - Πηγή: InStyle

Η Gwyneth Paltrow και ο διάσημος ηθοποιός βρίσκονταν σε σχέση επί τρία χρόνια.

Ο Brad Pitt και η 49χρονη ήταν μαζί από το 1994 έως και το 1997. Οι δυο συμπρωταγωνιστές γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για την ταινία ‘Se7en’ και η χημεία τους ήταν φανερή από την πρώτη στιγμή. Μάλιστα, ο Brad την αποκαλούσε δημοσίως ως τον άγγελό του, αλλά και τον έρωτά της ζωής του. Το 1996 της έκανε πρόταση γάμου,

όμως ύστερα από μόλις εφτά μήνες αρραβώνα, αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικές πορείες. Όταν ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, σόκαραν τους θαυμαστές. Ωστόσο, τα χρόνια πέρασαν και το πρώην ζευγάρι δεν ξαναέσμιξε ποτέ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

“Τον είχα ερωτευτεί σίγουρα. Ήταν πανέμορφος και γλυκός… θέλω να πω, ήταν ο Brad Pitt! Ο πατέρας μου είχε στεναχωρηθεί πολύ όταν χωρίσαμε. Ήμουν όμως ακόμη παιδί όταν γνωριστήκαμε, ήμουν 22 ετών. Έπρεπε να φτάσω στα 40 για να καταλάβω τον εαυτό μου καλύτερα. Δεν μπορείς να πάρεις σοβαρές αποφάσεις στα 22. Δεν ένιωθα έτοιμη και αυτός ήταν υπερβολικά καλός για εμένα”, είχε αποκαλύψει το 2015 η Gwyneth Paltrow.

Τώρα λοιπόν έτυχε να ξανασυζητήσει για αυτό το θέμα και ομολογούμε ότι μας ξάφνιασε! Η αφορμή για να μιλήσει σχετικά με τους παλαιότερους συντρόφους της, ήρθε μέσω της εκπομπής της Drew Barrymore, ‘The Drew Barrymore Show’. Η Gwyneth είναι μεγάλη θαυμάστρια και καλή φίλη της Drew, οπότε δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram ένα στιγμιότυπο από το επεισόδιο. Στο απόσπασμα η παρουσιάστρια ακούγεται να λέει ότι κανένας από τους πρώην της δεν θα ήθελε να τα ξαναβρούν.

Η Paltrow επέλεξε να ‘ρίξει λάδι στη φωτιά’ και ρώτησε τους ακολούθους της: “Εσείς θα τα ξαναβρίσκατε με έναν πρώην;”. Η δική της απάντηση είχε χιουμοριστική διάθεση, αφού είπε ένα απλό “είμαι εντάξει”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 90s Baby (@throwback.jpg)

Keywords
Τυχαία Θέματα