Goldie Hawn: Το παιδικό τραύμα που προκάλεσε στον γιο της Oliver Hudson

20:32 25/3/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Oliver Hudson μίλησε με ειλικρίνεια για το παιδικό τραύμα που βίωσε μεγαλώνοντας με μητέρα την Goldie Hawn.

Ο 47χρονος ηθοποιός, ο οποίος είναι το πρωτότοκο παιδί της Hawn και του πρώην συζύγου της Bill Hudson, αποκάλυψε ότι ολοκλήρωσε ένα μάθημα του Hoffman

Institute θέλοντας να κατανοήσει το τραύμα του στο podcast Sibling Rivalry.

Ενώ περίμενε ότι θα επικεντρωνόταν κυρίως στη σχέση του με τον αποξενωμένο πατέρα του, ο ηθοποιός εξεπλάγη όταν ανακάλυψε ότι το μεγαλύτερο “τραύμα” το είχε για τη βραβευμένη με Όσκαρ μητέρα του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Oliver Hudson (@theoliverhudson)

“Η μητέρα μου ήταν αυτή για την οποία είχα σχεδόν το μεγαλύτερο τραύμα, είναι αρκετά ενδιαφέρον, επειδή ήταν ο κύριος φροντιστής μου και ήμουν μαζί της όλη την ώρα, οπότε ένιωθα απροστάτευτος κατά καιρούς”, μοιράστηκε ο Oliver.

“Δούλευε. Είχε νέους φίλους που δεν μου άρεσαν πραγματικά”, συνέχισε και τόνισε ότι η μητέρα του απλά “ζούσε τη ζωή της” και την περιέγραψε ως “μια καταπληκτική μητέρα”.

“Αυτή είναι η δική μου αντίληψη ως παιδί που δεν είχε μπαμπά και χρειαζόταν να είναι εκεί”, διευκρίνισε. “Και απλά η μητέρα μου δεν ήταν [εκεί] μερικές φορές και αυτό μου βγήκε πολύ περισσότερο απ’ ό,τι με τον πατέρα μου που δεν ήταν εκεί”.

Ο ηθοποιός και η αδελφή του Kate Hudson ανατράφηκαν κυρίως μόνο από τη μητέρα τους μετά τον χωρισμό της από τον βιολογικό τους πατέρα Bill το 1980. Η Goldie γνώρισε τον επί χρόνια σύντροφό της Kurt Russell το 1983, όταν ο Oliver ήταν επτά ετών. Μετά τον χωρισμό της Goldie και του Bill, υπήρξε μια παρατεταμένη περίοδος έντασης στη σχέση μεταξύ του Bill και του Oliver και της Kate.

Ωστόσο, το μάθημα του Ινστιτούτου Hoffman βοήθησε τον Oliver να έρθει σε ένα σημείο κατανόησης τόσο για τον Bill όσο και για την Goldie, σύμφωνα με τον ηθοποιό. “Η συγχώρεση και η συμπόνια που νιώθεις απέναντί τους στο τέλος αυτής της διαδικασίας είναι απίστευτη, γιατί τότε συνειδητοποιείς ότι το μόνο που κάνουν είναι να επαναλαμβάνουν το πλοίο που πέρασαν, ξέρεις, με τους γονείς τους“, εξήγησε στο podcast.

“Η συγχώρεση του πατέρα μου ήταν τεράστια γιατί ο πατέρας του τον άφησε όταν ήταν πέντε ετών στη μέση της νύχτας, έφυγε. Ξέρετε, ο πατέρας μου δεν έκανε ακριβώς αυτό, αλλά ουσιαστικά την έκανε, οπότε δεν μπορώ πάντα να μην σκέφτομαι όταν είμαστε γονείς, τι αποτυπώνω [στα παιδιά μου]“.

Ο Oliver είναι παντρεμένος με τη σύζυγό του, Erinn Bartlett, από το 2006. Μαζί έχουν τους γιους Wilder, 16 ετών, και Bodhi, 13 ετών, καθώς και την κόρη Rio, 10 ετών.

Μετά το διαζύγιό του από τη Hawn, ο Bill απέκτησε δύο παιδιά – την κόρη Emily και τον γιο Zachary – με την πρωταγωνίστρια του Laverne and Shirley και τότε σύζυγό του, Cindy Williams. Το 2006, ο Bill καλωσόρισε επίσης την κόρη του Lalania.

Σε μια συνέντευξη του 2011 στην DailyMail.com, ο Bill κατηγόρησε την Goldie ότι έβαλε τον Oliver και την Kate εναντίον του μόλις άρχισε να βγαίνει με τον Kurt. “Όταν χωρίσαμε, δεν είχε ποτέ μια κακή λέξη να πει για μένα’, είπε ο Bill στη Daily Mail. ‘Αλλά όταν εμφανίστηκε ο Kurt στο προσκήνιο, το αφήγημα άλλαξε και έγινα ο μεγάλος, κακός λύκος. Της έλεγα: Goldie, γιατί με κακολογείς και λες ότι είμαι απών πατέρας, ενώ απλά δεν είναι έτσι; και εκείνη γελούσε και έλεγε” “Ω Bill, ξέρεις ότι έτσι γίνεται καλύτερη ιστορία”.

Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, η κατάσταση βελτιώθηκε. Μάλιστα, ο Oliver παραδέχτηκε το 2018 ότι είχε ανταλλάξει ακόμη και “κάποια μηνύματα” με τον εν διαστάσει πατέρα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα