Gisele Bündchen: “Xρειάζεται δύναμη όταν είσαι single μητέρα”

10:37 20/4/2024 - Πηγή: InStyle

Πολύ σπάνιες είναι οι αναφορές της Gisele Bundchen στην προσωπική της ζωή. Το εμβληματικό top model δε συνηθίζει να αποκαλύπτει πολύ προσωπικές της πτυχές. Αυτή τη φορά όμως έκανε την εξαίρεση. Μίλησε για τον χωρισμό της με τον πρώην σύζυγό της, Tom Brady, και το πώς είναι η ζωή της ως singe μητέρα. Να αναφέρουμε ότι το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει δρόμους χωριστούς το 2022. Ήταν παντρεμένοι από το 2009.

«Το να είσαι μητέρα διδάσκει την ποίηση της καθημερινής

ζωής. Σε αυτή, η καρδιά μιλάει πιο δυνατά. Είναι δύσκολο να είσαι single μητέρα» είπε. Ακόμη, αναφέρθηκε και στη δική της μητέρα, που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή. «Η δύναμη μιας μητέρας υπάρχει μόνο επειδή προέρχεται από τη δύναμη μιας άλλης μητέρας», δήλωσε συγκινημένη.

Η συγκυρία των δηλώσεων δεν είναι τυχαία, αφού σε λίγο καιρό γιορτάζεται η ετήσια «Γιορτή της μητέρας». Έτσι, η Gisele Bundchen βρήκε την τέλεια αφορμή να μιλήσει για τη μητρότητα. Όλα αυτά σε βίντεο που κυκλοφόρησε από την τελευταία της συνεργασία. Πρόκειται για μια καμπάνια της για τα εντυπωσιακά και πολυτελή κοσμήματα Vivara. Είναι μια βραζιλιάνικη εταιρεία κοσμημάτων, από τη χώρα δηλαδή που κατάγεται και η ίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα