Geri Halliwell: Νέα θύελλα για τον σύζυγό της – Στη δημοσιότητα 19σέλιδη έρευνα που τον κατακεραυνώνει

20:33 4/3/2024 - Πηγή: InStyle

Νέα σύννεφα στον γάμο της Geri Halliwell, η οποία μόλις κατάφερε να χαμογελάσει αφού δόθηκε τέλος στο σκάνδαλο στο οποίο ενεπλάκη ο σύζυγός της.

Τώρα ο Christian Horner βρίσκεται αντιμέτωπος με νέα προβλήματα αφού δημοσιεύτηκαν νέοι ισχυρισμοί σε 19σέλιδη έρευνα που κατονομάζει τον κατήγορό του. Ο ίδιος, στο μεταξύ, εθεάθη να έχει έναν άγριο καβγά με τη νέμεσή του, Jos Verstappen, πατέρα του πρωταθλητή της F1, Max

Verstappen.

Ο Horner, σύζυγος του πρώην Spice Girl, απαλλάχθηκε την περασμένη Τετάρτη από την κατηγορία της “εξαναγκαστικής συμπεριφοράς” απέναντι σε μια γυναίκα συνάδελφό του, έπειτα από εσωτερική έρευνα για τον 50χρονο.

Geri Halliwell was red-eyed and wore a string bracelet ‘to ward off evil and misfortune’ in her defiant display of unity with husband Christian Horner…so was her kiss in full view of the cameras at the F1 ‘just for show’? writes KATIE HIND https://t.co/DC6UK6evja pic.twitter.com/RcMNnXTvQk

Daily Mail Online (@MailOnline) March 2, 2024

Ωστόσο, στιγμιότυπα οθόνης μιας συνομιλίας κειμένου που φέρεται να έγινε μεταξύ του Horner και της υπαλλήλου που έκανε τους ισχυρισμούς διέρρευσαν μέσω ενός ανώνυμου email. Το email στάλθηκε σε κορυφαία στελέχη της F1 και περιείχε 79 έγγραφα που περιλάμβαναν κάποια μηνύματα σεξουαλικής φύσης.

Τώρα, περιοδικό της Formula 1 που έχει 5.000 αναγνώστες, έκανε μια 19σέλιδη έρευνα για την υπόθεση, η οποία περιέχει μια σειρά νέων καταδικαστικών ισχυρισμών. Επίσης, κατονομάζει τη γυναίκα υπάλληλο με την οποία φέρεται να είχε στείλει μηνύματα και καταγράφει τον αγώνα εξουσίας στην κορυφή της Red Bull.

Όπως ανέφεραν οι Times, πηγές προσκείμενες στον Horner απέρριψαν το δημοσίευμα ως “γεμάτο ανακρίβειες”.

Ο συντάκτης του άρθρου είναι ο Tom Rubython, ο οποίος διευθύνει το περιοδικό BusinessF1 από το 2003 και περιγράφει τον εαυτό του ως “ίσως τον πιο μηνυόμενο δημοσιογράφο στη Βρετανία”.

Christian Horner opens up on ‘testing’ week for wife Geri Halliwell and family https://t.co/GjBp6J4oM8 pic.twitter.com/POfsZNSaId

— The Independent (@Independent) March 2, 2024

Ο 68χρονος, ο οποίος ήταν επίσης υποψήφιος με το Ukip στις βουλευτικές εκλογές του 2015, έχει μηνυθεί από τους πρώην ηγέτες της Formula 1 Max Mosely και Bernie Ecclestone όπως επίσης από τον μεγαλοεπιχειρηματία, λόρδο Alan Sugar.

Ο Rubython ισχυρίζεται συνολικά ότι αντιμετώπισε περίπου “20 έως 30 νομικές μάχες”.

Οι Times αναφέρουν ως εξής: “Μας έχουν ξεχάσει. Αυτοί της Red Bull Racing είναι τόσο απασχολημένοι με το κυνήγι των mainstream media, που ξέχασαν ότι το περιοδικό μας κυκλοφορεί. Το περιοδικό μας συνήθως ασχολείται με τις επιχειρήσεις, τις χορηγίες και τους κινητήρες – ένα παλιό καλό σκάνδαλο είναι πολύ σπάνιο“.

Ο Rubython παραδέχτηκε επίσης ότι δεν έθεσε τους ισχυρισμούς του στη Red Bull πριν από τη δημοσίευση – γνωστό στη δημοσιογραφία ως “δικαίωμα απάντησης”.

Είπε: “Αν είχα θέσει τους ισχυρισμούς στον Christian θα είχα άμεσα ασφαλιστικά μέτρα ή απόπειρα ασφαλιστικών μέτρων…”.

Η σεζόν ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα αφού ο Max Verstappen μαζί με τον έτερο οδηγό της Red Bull, Sergio Perez κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις στον αγωνα.

Jos Verstappen did not hold back #F1 #ChristianHorner pic.twitter.com/C6CO7oCfUY

— Sportskeeda F1 (@SportskeedaF1) March 3, 2024

Ωστόσο, ο πατέρας του Max, Jos, δήλωσε στο Mail Sport ότι η Red Bull θα εκραγεί αν ο Horner κρατήσει τη θέση του. “Υπάρχει ένταση εδώ ενώ αυτός παραμένει στη θέση του. Η ομάδα κινδυνεύει να διαλυθεί. Δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι. Θα εκραγεί. Κάνει το θύμα ενώ είναι αυτός που προκαλεί τα προβλήματα”. Σύμφωνα με τους συνεργάτες του, ο Horner πιστεύει ότι ο Verstappen Snr έχει ενορχηστρώσει μια εκστρατεία για να τον εκθρονίσει τις τελευταίες εβδομάδες, υπονοώντας ότι ο Ολλανδός έβαλε το χεράκι του ακόμα και στη διαρροή του email – κάτι που δεν έχει αποδειχθεί.

New video shows heated exchange between Christian Horner, Jos Verstappen amid sexting scandal https://t.co/csUe2yrWaI pic.twitter.com/srBkISNgxD

New York Post (@nypost) March 4, 2024

Το Sky Italy δημοσίευσε βίντεο που δείχνει τον Horner να έχει μια έντονη συζήτηση με τον Jos Verstappen κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του Grand Prix του Μπαχρέιν.

Keywords
Τυχαία Θέματα