Gerard Piqué: Θα κινείται νομικά κατά όσων μιλούν για την προσωπική του ζωή

11:22 4/9/2022 - Πηγή: InStyle

Δύσκολα περνά ο Gerard Piqué. Αφού αποκαλύφθηκαν οι πρώτες εικόνες στις οποίες εμφανίζεται δίπλα στην κοπέλα του, Clara Chia, ο ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων «μιλούν για την οικογενειακή του ζωή και παραβιάζουν τα δικαιώματα των παιδιών του».

Κουρασμένος από την πολιορκία των παπαράτσι και για όλα όσα γράφονται μετά τον χωρισμό του με τη Shakira στα μέσα ενημέρωσης, ο Piqué συμβουλεύτηκε από νομική ομάδα πως να θωρακίσει την ιδιωτικότητά του και το νέο στάδιο στη ζωή του δίπλα στην 23χρονη νέα

του σύντροφο.

Gerard Piqué: Νέα δημόσια εμφάνιση με τη νέα του σύντροφο μετά τον χωρισμό από τη Shakira – Φήμες για εγκυμοσύνη

Σύμφωνα με την δήλωση της νομικής του ομάδας: «Από τις 4 Ιουνίου που η Shakira και ο Gerard Piqué επιβεβαίωσαν τον χωρισμό τους μέσω κοινής δήλωσης, έχουν δημοσιευτεί πολλές φήμες και υποτιθέμενες μη επαληθευμένες πληροφορίες για τον παίκτη, την οικογένειά του και την ιδιωτική ζωή του».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gerard Piqué (@3gerardpique)

«Αυτές οι αναφορές και οι εικόνες προκαλούν όχι μόνο ζημιά στην τιμή και ζημιά στην εικόνα του, αλλά και μια σοβαρή επίθεση στα δικαιώματα των παιδιών του, των οποίων η ασφάλεια και η προστασία αποτελούν το μεγαλύτερο μέλημά του», αναφέρεται στη δήλωση.

«Ταυτόχρονα, η παρακολούθηση από τους παπαράτσι ήταν συνεχής, βλέποντας τον πελάτη μας να αναγκάζεται να αλλάξει την καθημερινότητά του με μοναδικό σκοπό την προστασία των παιδιών του, της οικογένειάς του και του πλησιέστερου περιβάλλοντος του».

Getty Images

Ο Piqué διαβεβαιώνει και εκείνος μέσω των δικηγόρων του, ότι η δίωξη των ΜΜΕ των τελευταίων δύο μηνών προκάλεσε την αλλοίωση της ζωής των παιδιών του, Milan και Sasha.

Keywords
Τυχαία Θέματα