George Clooney: H συγκινητική δήλωση για τον Matthew Perry – “Ενα αστείο παιδί που δεν ήταν ευτυχισμένο”

Ο George Clooney μιλά για τη φιλία που είχε με τον Matthew Perry. Μάλιστα, θεωρεί ότι η επιτυχία του στα Friends δεν του έφερε την ευτυχία που πάντα ήθελε.

Κατά τη διάρκεια της προώθησης της νέας του ταινίας The Boys in the Boat, ο 62χρονος Clooney μίλησε για τη σχέση του με τον Perry. Συγκεκριμένα, ο Clooney

σημείωσε ότι παρακολούθησε τη μάχη του Perry με τον εθισμό. Ήταν η εποχή που οι δυο τους πρωταγωνιστούσαν στις αντίστοιχες σειρές στο NBC, ER και Friends, πριν από χρόνια.

“Ήξερα τον Matt όταν ήταν 16 χρόνων”, δήλωσε ο Clooney στο Deadline. “Παίζαμε μαζί paddle τένις. Είναι περίπου 10 χρόνια νεότερός μου. Και ήταν ένα υπέροχο, αστείο, αστείο, αστείο παιδί”.

George Clooney says Matthew Perry ‘wasn’t happy’ while filming ‘Friends’: ‘It didn’t bring him joy’ https://t.co/AAvdN2LKBi pic.twitter.com/hczdmdIqeK

— Page Six (@PageSix) December 19, 2023

Ο σταρ είπε πως ο Perry μιλούσε συχνά για τα όνειρά του για έναν ρόλο σε μια επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά όταν “ήταν παιδί”.

“Το μόνο που μας έλεγε, δηλαδή σε μένα, τον Richard Kind και τον Grant Heslov, ήταν: Θέλω να παίξω σε μια κωμική σειρά, φίλε. Θέλω μόνο να μπω σε μια κανονική κωμική σειρά και θα ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη γη“, είπε ο Clooney.

Aν και ο Perry τελικά πήρε τον ρόλο του Chandler Bing στα Φιλαράκια, ο Clooney είπε ότι εξακολουθούσε να μην είναι ευτυχισμένος. Παρά την εκπλήρωση των παιδικών του ονείρων, υποστήριξε ότι η επιτυχία του “δεν του έφερε χαρά ή ευτυχία ή γαλήνη”.

Με το ER και τα Φιλαράκια να γυρίζονται σχεδόν “δίπλα-δίπλα” στο ίδιο πλατό του NBC, oι δυο τους βλέπονταν συχνά. Το ER προβλήθηκε από το 1994 έως το 2009 και το Friends από το 1994 έως το 2004.

“Και βλέποντας αυτό να συμβαίνει στον χώρο – ήμασταν στη Warner Brothers, ήμασταν εκεί ακριβώς ο ένας δίπλα στον άλλον – ήταν δύσκολο να το βλέπουμε γιατί δεν ξέραμε τι περνούσε”, συνέχισε για τη μάχη του Perry με τη χρήση ουσιών.

“Απλά ξέραμε ότι δεν ήταν ευτυχισμένος και δεν είχα ιδέα ότι έπαιρνε, πόσο, 12 Vicodin την ημέρα και όλα αυτά για τα οποία μιλούσε, όλα αυτά τα σπαρακτικά πράγματα. Και επίσης σου δείχνει ότι η επιτυχία και τα χρήματα και όλα αυτά τα πράγματα, δεν σου φέρνουν αυτόματα την ευτυχία“, πρόσθεσε. “Πρέπει να είσαι ευτυχισμένος με τον εαυτό σου και τη ζωή σου”.

Keywords
Τυχαία Θέματα