First snow: 7 ζεστά look για να φορέσετε στις χειμερινές σας εξορμήσεις

Το πρώτο χιόνι έχει ήδη κάνει την εμφάνιση του κι αν όχι στην πόλη τότε σίγουρα στα χιονοδρομικά. Οι χειμερινές εξορμήσεις στα κατάλευκα βουνά είναι οι αγαπημένες των fashion girls, κι ευτυχώς γιατί χρειαζόμαστε έμπνευση. Η “ski season” είναι γεγονός και είτε είστε από αυτούς που αγαπάνε το άθλημα είτε από τους τύπους που χαλαρώνουν στο σαλέ, πιάστε τα πέδιλα σας, ντυθείτε ζεστά και φύγαμε.

@veronicaferraro/instagram

Το puffer μπουφάν είναι must, κι

αν μη τι άλλο hot, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Απαραίτητο κομμάτι για μια εξόρμηση στα χιόνια, έχει στιλ και θα σας κρατήσει ζεστές ακόμα και στις πιο παγωμένες βουνοκορφές.

@ariviere/instagram

Οι μπότες του Εσκιμώου είναι μια cute επιλογή για την βόλτα σας στα χιόνια. Είναι ιδιαίτερες και ιδανικές για περπάτημα. Η γούνινη επένδυση δεν είναι μόνο διακοσμητική αλλά και χρηστική. Εναλλακτικά υπάρχουν και οι Ugg μπότες που είναι βέβαια λίγο πιο συνηθισμένες.

@veronicaferraro/instagram

Οι κυρίες του σαλέ θα χρειαστούν μόνο ένα piece που είναι statement και στιλάτο χωρίς καν να προσπαθήσει. Η luxury γούνα σας θα έχει το τέλειο φόντο στην φωτογραφία κι εσείς θα φαίνεστε σαν billionaire με το ποτήρι του κρασιού στο χέρι και το χιονισμένο τοπίο από πίσω.

@camillacoelho/instagram

Από την άλλη, οι αθλητικοί, λάτρεις του σκι, ξέρετε ότι η ολόσωμη φόρμα είναι σχεδιασμένη για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Ωστόσο δεν χρειάζεται να είναι η συνηθισμένη μαύρη. Βγαίνει σε υπέροχα έντονα χρώματα που θα γράφουν τέλεια στο χιόνι αλλά και σε λευκό για να γίνεται ένα με αυτό.

@vickyandthekid/instagram

Οι cozy sweatpants είναι κατάλληλες και για το χιόνι. Άνετες και ζεστές μπορείτε να τις φορέσετε για μια βόλτα σε ένα χιονισμένο τοπίο αλλά όχι στα πιο παγωμένα βουνά. Η αν το κάνετε, φροντίστε από κάτω να φορέσετε έξτρα ρούχα. Κάνει πραγματικό κρύο!

@dailymail.co.uk

Το ρωσικό γούνινο καπέλο δεν είναι μόνο για στιλ. Οι Ρώσοι ξέρουν τι θα πει χειμώνας και δεν αστειεύονται με το ντύσιμο. Αλλά τι πιο ωραίο να το συνδυάσετε με ένα χριστουγεννιάτικο πουλόβερ και να μπείτε στο κλίμα με στιλ.

@fraferragni/instagram

Οι τετράποδοι φίλοι σας κρυώνουν κι αυτοί! Μην τους ξεχάσετε αυτές τις μέρες. Εξάλλου μπορείτε να ντυθείτε ασορτί και να κάνετε εντύπωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα