Emmanuel Macron: Το “φλερτ” με μια νεαρή θαυμάστρια – “Είστε πολύ όμορφος, κύριε!”

11:26 5/5/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Emmanuel Macron φαίνεται πως συγκινεί και σαγηνεύει γυναίκες όλων των ηλικιών, ενώ το fan club του δεν περιορίζεται στο γυναικείο φύλο.

Ο πρόεδρος της Γαλλίας επισκέφθηκε ένα επαγγελματικό λύκειο, όπου οι μαθητές του επεφύλαξαν την πιο θερμή υποδοχή, ενώ ο ίδιος είχε την ευκαιρία να ασκήσει τη γοητεία του σε… μικρούς και μεγάλους.

Ο Emmanuel Macron βρέθηκε στο Charente

Maritime μαζί με τρεις υπουργούς. Κατά τη διάρκεια αυτής της επίσκεψης, ο Γάλλος πρόεδρος βρήκε την ευκαιρία να συναντήσει μαθητές λυκείου. Συγκεκριμένα, έκανε μια στάση στο λύκειο Bernard Palissy, ένα γαλλικό επαγγελματικό σχολείο που βρίσκεται στο Saintes.

Εκεί, ο Macron συνομίλησε με αρκετούς μαθητές. Ορισμένοι από αυτούς εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία για να πουν στον πρόεδρο όλα τα καλά που σκέφτονται γι’ αυτόν: “Είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής σας, κύριε! Σας παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό, από το 2017, ήδη θυμάμαι“, είπε, για παράδειγμα, ένας μαθητής, σε βίντεο, που μεταδίδει το Quotidien.

À l’intérieur du lycée, pas de casseroles… Emmanuel Macron avait un vrai fan club.#Quotidien pic.twitter.com/6MzX1sjvp4

— Quotidien (@Qofficiel) May 4, 2023

Μία μαθήτρια φαίνεται πως γοητεύτηκε από την παρουσία του προέδρου, σε σημείο που να του κάνει και κομπλιμέντο. Αφού φωτογραφήθηκε με τον Macron, η μαθήτρια αναφώνησε: “Α, είστε πολύ όμορφος, κύριε!” με τον Γάλλο πρόεδρο να χαμογελά απαλά, καθώς δεν έχει συνηθίσει σε τέτοιες φιλοφρονήσεις, ιδίως το τελευταίο διάστημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα