Emma Thompson: Εκπλήρωσε το όνειρό της ζωής της – Ζει στη Βενετία και μαθαίνει ιταλικά

08:58 7/9/2023 - Πηγή: InStyle

Η Emma Thompson πρόκειται να πραγματοποιήσει το όνειρο της ζωής της μετακομίζοντας στη Βενετία. Η σταρ του Love Actually δεν έχει κρύψει την επιθυμία της να ζήσει στην ιταλική πόλη από την παιδική της ηλικία και τώρα που κατάφερε να αγοράσει ένα ακίνητο εκεί, ελπίζει να ζήσει μόνιμα.

«Η Βενετία είχε πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου

από την παιδική μου ηλικία. Τώρα, το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Έχω εγκατασταθεί σε ένα σπίτι μέσα στην πόλη και όποτε είναι δυνατόν, περνάω τουλάχιστον δύο με τρεις μήνες εκεί. Στο μεταξύ, μελετώ επιμελώς ιταλικά για να μάθω τη γλώσσα», είπε σε συνέντευξή της στο ιταλικό έντυπο Il Gazzettino, η διάσημη ηθοποιός.

Η Emma Thompson, η οποία φροντίζει την 91χρονη μητέρα της, ανέφερε: «Εξακολουθώ να διατηρώ την κατοικία μου στο Λονδίνο, κοντά στα παιδιά μου και τη μητέρα μου. Δεδομένων των αναγκών της, η πρώτη μου προτεραιότητα είναι να είμαι εκεί για εκείνη. Παρόλα αυτά, η μεγαλύτερη επιθυμία μου είναι να καθιερώσω τη Βενετία ως τη μόνιμη κατοικία μου για έναν ολόκληρο χρόνο. Στο μεταξύ, βρίσκω απέραντη χαρά να απολαμβάνω την πόλη για μερικούς μήνες».

Η Thompson και ο σύζυγός της Greg Wise έλαβαν την τιμητική υπηκοότητα της Βενετίας πριν από τρία χρόνια. Αν και ο τίτλος δεν έχει νομική σημασία, συμβολίζει την ισχυρή σύνδεσή τους με την πόλη. Ο αντιδήμαρχος της Βενετίας, Simone Venturini, εξέφρασε τη χαρά του για την απονομή αυτής της τιμής, στο ζευγάρι.

George Clooney: Βραδινό ραντεβού με την Amal στη Βενετία

«Εξέφρασαν την επιθυμία τους να γίνουν επίσημοι κάτοικοι για να ζήσουν στη Βενετία. Η απόκτηση της ιδιοκτησίας τους βρίσκεται στην ιστορική καρδιά της πόλης. Η Emma ήταν ειλικρινά ενθουσιασμένη και δήλωσε ανοιχτά τη βαθιά της αγάπη για τη Βενετία. Είμαστε υπερήφανοι και χαρούμενοι που έχουμε ως συμπολίτες μας την Emma Thompson και τον Greg Wise” είπε χαρακτηριστικά ο Simone Venturini.

Ashton Kutcher-Mila Kunis: Οικογενειακή απόδραση στη Βενετία – Γλυκά φιλιά και τρυφερές στιγμές

Keywords
Τυχαία Θέματα