Emma Stone: Η συνεργασία-έκπληξη με την Taylor Swift

18:31 20/4/2024 - Πηγή: InStyle

Η Taylor Swift συνηθίζει να αξιοποιεί τους φίλους της για να αντλεί έμπνευση για τα τραγούδια της. Πολλοί διάσημοι κολλητοί της έχουν συνεισφέρει κατά καιρούς στα μουσικά της projects. Τώρα λοιπόν ήρθε η σειρά της bestie της, Emma Stone για μια “συνεργασία”.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «People», η βραβευμένη με Όσκαρ

ηθοποιός συμμετέχει στο ενδέκατο άλμπουμ της. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η τραγουδίστρια την εμπιστεύτηκε για το κομμάτι «Florida!!!». Σε αυτό συμμετέχει και η Florence Welch των Florence + the Machine.

Σε ένα κλιπ για το iHeartRadio, η Swift δήλωσε για το τραγούδι: «’Florida!!!’. Είναι ένα τραγούδι που έγραψα με τη Florence and the Machine. Νομίζω ότι το εμπνεύστηκα από το συναίσθημα που νιώθεις όταν η ζωή σου δεν σου ταιριάζει. Ή οι επιλογές που έχεις κάνει σε δεσμεύουν. ‘Οταν περνάς μια στενοχώρια, υπάρχει ένα κομμάτι σου που σκέφτεται: Θέλω ένα νέο όνομα. Θέλω μια νέα ζωή. Συνεπώς, δεν θέλω κανείς να ξέρει πού ήμουν ή να με γνωρίζει. Έτσι, αυτό ήταν το σημείο εκκίνησης για τη σκέψη μου. Πού θα πήγαινες για να ανακαλύψεις τον εαυτό σου; Στη Φλόριντα!».

Προς το παρόν δεν είναι σαφές πώς η Stone συνέβαλε στο κομμάτι. Τουλάχιστον, η ίδια η Taylor Swift δεν μοιράστηκε περισσότερα. Πάντως, στα credits του τραγουδιού που αναρτήθηκε στο «X» αναφέρεται το όνομά της. Θυμίζουμε ότι οι δυο τους είναι φίλες ήδη από τα τέλη της δεκαετίας του ’80. Συνεπώς, έχουν υποστηρίξει η μία την καριέρα της άλλης όλα αυτά τα χρόνια πολλές φορές.

Keywords
Τυχαία Θέματα