“Emily in Paris”: Πότε κάνει πρεμιέρα η τέταρτη σεζόν;

22:02 5/5/2024 - Πηγή: InStyle

Η αγαπημένη σειρά του Netflix, “Emily in Paris“επιστρέφει! Μια σειρά που ξεχώρισε για τα ερωτικά τρίγωνα αλλά και τις ενδιαφέρουσες επιλογές ρούχων της Lily Collins ως Emily. Η ημερομηνία κυκλοφορίας για την τέταρτη σεζόν, είναι πιο σύντομα απ’ όσο νομίζετε.

Ενώ οι πρώτες τρεις σεζόν της σειράς κυκλοφόρησαν προς το τέλος του έτους, το πρώτο μέρος της τέταρτης σεζόν θα κυκλοφορήσει στις 15 Αυγούστου. Tο δεύτερο μέρος θα ακολουθήσει στις 12 Σεπτεμβρίου.

Το Netflix

επέλεξε αρκετά μέλη από το καστ της σειράς, οι οποίοι διάλεξαν από τρεις λέξεις για να περιγράψουν την επερχόμενη σεζόν.

“Τρωτή”, ξεκίνησε η Lily στο βίντεο που κυκλοφόρησε στις 3 Μαΐου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Netflix US (@netflix)

Η συμπρωταγωνίστρια Ashley Park (Mindy Chen) είπε αστειευόμενη, “Δεν έχει τελειώσει ακόμα”. Ενώ ο Lucas Bravo, ο ηθοποιός πίσω από τον ερωτικό ενδιαφέρον της Emily, Gabriel, πρόσθεσε απλά, “Άγιος”.

Η Camille Razat -η οποία υποδύεται την τρίτη κορυφή του ερωτικού τριγώνου Emily και Gabriel- επέλεξε εύστοχα τη λέξη “Ακατάστατη”. Η Philippine Leroy-Beaulieu “Αυτή η σεζόν συνοψίζεται σε μία λέξη: Εκδίκηση”.

Και φυσικά, ο Lucien Laviscount -που υποδύεται τον πρώην φίλο της Emily, Alfie, έναν χαρακτήρα σε ακόμη ένα ερωτικό τρίγωνο- πρόσθεσε για την πορεία του χαρακτήρα του στην τέταρτη σεζόν, “Χαοτική, συνταρακτική”.

Άλλωστε, η τρίτη σεζόν τελείωσε με τον Alfie να χωρίζει την Emily αφού η Camille αποκάλυψε – κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Gabriel! – ότι η Emily και ο Gabriel εξακολουθούν να είναι ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον.

Αλλά προτού η Emily και ο Gabriel μπορέσουν να φύγουν μαζί προς το ηλιοβασίλεμα μετά από τρεις σεζόν λαχτάρας – ο φιλόδοξος σεφ αποκάλυψε μια συγκλονιστική είδηση: “Η Camille είναι έγκυος! Με το μωρό του! Θεέ μου!”

‘Οπως όλα δείχνουν η τέταρτη σεζόν θα έχει πολλές εκπλήξεις!

Keywords
Τυχαία Θέματα