Emily Ratajkowski: Το cute στιγμιότυπο με τον γιο της

Η Emily Ratajkowski και ο σύζυγός της, Sebastian Bear-McClard έγιναν γονείς πριν από μερικούς μήνες. Το ευτυχισμένο ζευγάρι είχε υποδεχθεί το παιδί του με μεγάλη ανυπομονησία και από τότε οι τρεις τους είναι αχώριστοι. Ονόμασαν τον γιο τους Sylvester Apollo Bear και ομολογούμε ότι είναι πραγματικά αξιολάτρευτος. Αυτό το γνωρίζουμε, διότι η νεαρή μητέρα δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες μαζί του και ενθουσιάζει

τους ακολούθους της. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και πρόσφατα, όταν κοινοποίησε μερικά πολύ γλυκά στιγμιότυπα από μια εξόρμησή τους στην πόλη.

Reese Witherspoon – Ryan Phillippe: Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση ύστερα από 15 χρόνια

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata)

Στην ανάρτησή που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, βλέπουμε το μοντέλο να ποζάρει στη Νέα Υόρκη. Έχει στην αγκαλιά της το 7 μηνών μωρό της, το οποίο έχει ντύσει με ζεστά ρούχα, ώστε να το προστατέψει από το φθινοπωρινό κρύο. Συγκεκριμένα, φορούσε ένα κόκκινο παιδικό μπουφάν πάνω από άνετα ρούχα, ορειβατικά μποτάκια και ένα μωβ σκουφί με κίτρινο pom-pom. Επομένως, ο μικρός Sylvester έχει ήδη ξεκινήσει να παραδίδει μαθήματα στυλ, όπως ακριβώς και η μητέρα του. Αυτό το post αποτελεί μια από τις λίγες φορές που η Emily δείχνει το πρόσωπο του παιδιού της δημοσίως.

Vin Diesel: Συνόδευσε την κόρη του Paul Walker στον γάμο της

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata)

Το ντύσιμο της αγαπημένης μας celebrity μαμάς ήταν επίσης πολύ trendy, αφού ακολουθούσε πολλές φετινές τάσεις. Ο φωτογραφικός φακός των paparazzi την απαθανάτισε φορώντας ένα μαύρο jacket με συνθετική γούνα, snake print παντελόνι, λεοπάρ καπέλο και άνετα λευκά αθλητικά. Δεν φορούσε κοσμήματα, όμως κρατάει στα χέρια της το μπιμπερό του γιου της. Μαζί της ήταν επίσης ο σύντροφός της και το κατοικίδιό τους.

O Ryan Gosling φαίνεται πως θα είναι ο Ken στη ταινία Barbie με την Margot Robbie

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη emily ratajkowski source. (@ratajkowskisource)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Emily Ratajkowski,