Elle Macpherson: Τα τέσσερα μυστικά για τη νεανική της εμφάνιση και ένας πειρασμός στον οποίο ενδίδει

15:33 22/1/2024 - Πηγή: InStyle

Η Elle Macpherson γιορτάζει τα 60α της γενέθλια τον επόμενο μήνα και μπορεί να περηφανεύεται ότι διατηρεί ακόμη και σήμερα επάξια τον τίτλο του “The Body” που τη συνόδευε την εποχή που μεσουρανούσε στο μόντελινγκ. Ωστόσο, πλέον η “πίεση” αυτού του τίτλου έχει μειωθεί.

Η Αυστραλή Macpherson δήλωσε ότι δεν δυσκολεύεται να διατηρήσει την εμβληματική της φιγούρα από τότε που επικέντρωσε τη ζωή της γύρω από την “ευεξία”. Σε τηλεοπτική της συνέντευξη είπε ότι το “μυστικό” πίσω από τη νεανική της εμφάνιση

και την εκπληκτική σιλουέτα της ήταν “η αγάπη, το γέλιο, το νερό και ο ήλιος”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elle Macpherson (@ellemacpherson)

Όσο για την “πίεση” που έχει δεχθεί για να ανταποκριθεί στο προσωνύμιο “The Body” όλα αυτά τα χρόνια, σημείωσε: “Λοιπόν, λιγότερη πίεση από τότε που φροντίζω τον εαυτό μου. Είναι πολύ πιο δύσκολο αν δεν ζεις έναν υγιεινό τρόπο ζωής”, απάντησε.

Και πρόσθεσε: “Νομίζω ότι το όραμά μου για την υγεία έχει εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου. Έχει γίνει πιο φυσικό. Είναι μέρος του τρόπου ζωής μου”.

Συνέχισε λέγοντας ότι το να περιβάλλει τον εαυτό της με “αγάπη, γέλιο, νερό και ήλιο” το κάνει “πολύ πιο εύκολο” να διατηρήσει την αγέραστη εμφάνισή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elle Macpherson (@ellemacpherson)

Στην ερώτηση αν θα κεράσει τον εαυτό της κάποια “απαγορευμένη λιχουδιά” για τα γενέθλιά της τον επόμενο μήνα, η Elle παραδέχθηκε ότι θα φάει λίγη από την τούρτα γενεθλίων από παντεσπάνι και κρέμα.

Η Elle εξομολογήθηκε το 2022 ότι βασίζεται επίσης σε μια φυτική διατροφή με όλα τα τρόφιμά της να είναι τοπικά καλλιεργημένα και βιολογικά, τα οποία διαλέγει η ίδια από τη λαϊκή αγορά κάθε Σάββατο.

Keywords
Τυχαία Θέματα