Ed Sheeran: Η ιστορία πίσω από τη φωτογραφία του με τη χαμογελαστή βασίλισσα Ελισάβετ

Κάθε φωτογραφία έχει τη δική της ιστορία και τρανό παράδειγμα είναι το στιγμιότυπο του Ed Sheeran με τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο popstar μίλησε για την πρώτη φορά που συνάντηση την αείμνηστη βασίλισσα, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 8 Σεπτεμβρίου. Καλεσμένος στην εκπομπή “Late Show with Stephen Colbert”, τόνισε: “Αυτή είναι μια διασκεδαστική φωτογραφία γιατί χαμογελούσε όταν με συνάντησε. Ήταν πραγματικά πολύ αρχή στην καριέρα μου. Είχε κυκλοφορήσει ένα single και έπαιζα στο Ιωβηλαίο της” είπε ο

Sheeran για τη φωτογραφία του με την Ελισάβετ το 2012. “Αλλά ήμουν δίπλα σ’ έναν πραγματικά διάσημο κωμικό, ο οποίος είπε ένα αστείο ενώ εκείνη μου έσφιγγε το χέρι. Οπότε έχω αυτήν τη φωτογραφία στην οποία εκείνη είναι χαμογελαστή που με βλέπει”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ed Sheeran (@teddysphotos)

Η φωτογραφία ήταν από την εμφάνιση του Sheeran στο Ιωβηλαίο της βασίλισσας το 2012, αφού ο Sheeran είχε την πρώτη του επιτυχία με το τραγούδι του “The A Team”. Όταν η βασίλισσα Ελισάβετ ήρθε κοντά του, εκείνη αρχικά δεν είχε ιδιαίτερη αντίδραση – όπως θυμάται καθώς δεν ήταν ακόμη γνωστός εκείνη την εποχή – αλλά μόλις άκουσε το αστείο χαμογέλασε. “Και αυτή είναι η φωτογραφία” επεσήμανε ο Ed Sheeran.

Keywords
Τυχαία Θέματα