Diana Ross: Η γλυκιά αφιέρωση της κόρης της για τα 80ά της γενέθλια

19:06 27/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η θρυλική Diana Ross έσβησε 80 κεράκια και η κόρη της, Tracee Ellis Ross, έκανε ένα συγκινητικό αφιέρωμα στην εμβληματική μητέρα της, στο οποίο περιγράφει λεπτομερώς τα πολλά επιτεύγματά της τόσο εντός όσο και εκτός σκηνής.

Η 51χρονη κόρη της Ross δημιούργησε ένα βίντεο μοντάζ 80 δευτερολέπτων με 80 εκπληκτικές φωτογραφίες της ντίβας της R’n’B, το οποίο έντυσε με το τραγούδι της If We Hold on Together του 1988.

“Γνωρίζατε ότι από το 1976 έως το 1985 (η Rhonda γεννήθηκε το ’71, εγώ το ’72 και η Chudney το ’74), η μαμά μου έβγαζε ένα άλμπουμ τον χρόνο, έκανε περιοδείες,

έκανε παραγωγή και πρωταγωνίστησε σε διάφορες ειδικές τηλεοπτικές εκπομπές. Γύρισε το Mahogany και το The Wiz, έκανε παραγωγή για τη θρυλική συναυλία της στο Central Park το 1983 με περίπου 800.000 θεατές”, έγραψε η Tracee στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ms Ross (@dianaross)

‘Όταν την πρώτη βραδιά του show έβρεξε, επέλεξε να πληρώσει και να το ξανακάνει την επόμενη βραδιά. [Επίσης] εγκατέλειψε τη Motown, αγόρασε έναν ολόκληρο όροφο ενός διάσημου κτιρίου στην 5η Λεωφόρο, αγόρασε ένα κτήμα έξω από τη Νέα Υόρκη και ένα κτίριο γραφείων όπου κατασκεύαζε καλσόν Diana Ross και άλλα εμπορεύματα, και άλλες τεράστιες στιγμές της προσωπικής της ζωής;“

Η Ross (κατά κόσμον Tracee Joy Silberstein) συνέχισε: “Αυτό συνέβαινε σε μια εποχή που οι γυναίκες δεν μπορούσαν να κάνουν αίτηση για πίστωση ή να είναι ένορκοι, και δεν είχαν πρόσβαση σε αντισύλληψη, αλλά μπορούσαν να απολυθούν επειδή ήταν έγκυοι. Εκπληκτικά εντυπωσιακό!”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tracee Ellis Ross (@traceeellisross)

Μέχρι το τέλος της δεκαετίας του 1970, η Diana είχε χάσει τη μητέρα της και έπρεπε να μεγαλώσει τρία μικρά κορίτσια, ενώ παράλληλα είχε “μια εμβληματική καριέρα στους ώμους της χωρίς μάνατζερ και χωρίς σύντροφο”.

“Μας ξυπνούσε επίσης για το σχολείο (είναι το καλύτερο ξυπνητήρι), έκανε το οικογενειακό δείπνο και το μπάνιο, ηχογραφούσε ενώ εμείς κοιμόμασταν, σχεδίαζε τα πάρτι γενεθλίων μας, τα ραντεβού για παιχνίδι, τα ραντεβού με τους γιατρούς, έλυνε τις διαφωνίες μεταξύ των αδελφών – ξέρετε, όλα τα πράγματα της μαμάς“, έγραψε η ηθοποιός του American Fiction.

“Εν μέσω του να καταρρίπτει ρεκόρ, να σπάει γυάλινες οροφές και να θέτει νέο πήχη για το στιλ και τη λάμψη, εμείς, τα παιδιά της, ήμασταν πάντα η προτεραιότητά της. Όπως λέω συχνά, η “Diana Ross”, το αγαπημένο παγκόσμιο είδωλο, είναι θρυλική, αλλά δεν συγκρίνεται με τη μαμά μου”.

Η Tracee είναι το μόνο από τα πέντε παιδιά της Ross που δεν παντρεύτηκε ποτέ και δεν απέκτησε παιδιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα