David Schwimmer: Απαντά για τα επικριτικά σχόλια που είχαν δεχτεί τα «Φιλαράκια»

14:43 28/1/2020 - Πηγή: InStyle

Ο  David Schwimmer, γνωστός και ως Ross Geller που αγαπήσαμε όλοι μέσα από τα  “Τα Φιλαράκια”  παραχώρησε συνέντευξη στη Guardian όπου, μεταξύ άλλων, απάντησε και στην ερώτηση που αφορούσε τα επικριτικά σχόλια που έχει δεχτεί η σειρά καθ’όλη τη διάρκεια αυτών των ετών.

Συγκεκριμένα, όταν ο Schwimmer ρωτήθηκε για το ότι η σειρά είχε κατηγορηθεί για τον τρόπο που παρουσίαζε θέματα που είχαν να κάνουν με το φύλο και τον σεξουαλικό προσανατολισμό, απάντησε:

«Δε με νοιάζει. Η αλήθεια είναι ότι η σειρά

ήταν πρωτοποριακή στην εποχή της, όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόταν τόσο άνετα το sex, τις προφυλάξεις στο sex, τους gay γάμους και τις σχέσεις. Στο σενάριο, η σύζυγος του χαρακτήρα μου, τον άφησε για μια γυναίκα, και υπήρξε ένας gay γάμος, της πρώην μου και της συζύγου μου, όπου ακολούθησα» .

Στη συνέχεια παρότρυνε τον κόσμο να παρακολουθήσει τη σειρά με τα δεδομένα εκείνης της εποχής και όχι με βάση το σήμερα.

“Είμαι ο πρώτος που λέει ότι ίσως κάτι ήταν ακατάλληλο, ή χωρίς ευαισθησία, όμως αισθάνομαι ότι το κριτήριο μου ήταν αρκετά καλό εκείνη την εποχή. Ήμουν ήδη πραγματικά συντονισμένος με τα κοινωνικά ζητήματα και τα θέματα ισότητας».

Keywords
Τυχαία Θέματα