David Beckham: Σπάει τη σιωπή της η Rebecca Loos – “Χρειάζονται δύο για να χορέψεις τάνγκο”

Η Rebecca Loos κατακεραυνώνει τον David Beckham για όσα είπε στο ντοκιμαντέρ του Netflix.

Η Loos, σε συνέντευξή της, κατηγόρησε τον Beckham ότι “διαστρεβλώνει το αφήγημα” για να την κάνει να φανεί “η κακιά”. Ο πρώην ποδοσφαιριστής μίλησε για τη φημολογούμενη σχέση τους στο ντοκιμαντέρ.

Το πρώην μοντέλο από την Ολλανδία κατηγόρησε τον σταρ

και τη σύζυγό του Victoria, ότι “παραπλανούν” το κοινό στο ντοκιμαντέρ Beckham, προσθέτοντας ότι “χρειάζονται δύο για να χορέψουν τάνγκο..

Η Rebecca, 47 ετών, έκανε για πρώτη φορά τους σοκαριστικούς ισχυρισμούς για την απιστία του David μαζί της πριν από 20 χρόνια. Είχε μιλήσει στην καταργημένη πλέον εφημερίδα News of the World. Ο David, 48 ετών, πάντα αρνιόταν τη σχέση, προσθέτοντας ότι οι ισχυρισμοί ήταν “γελοίοι.”

Ωστόσο, το σκάνδαλο επανήλθε στο προσκήνιο, αφού οι Beckham μίλησαν για τη “δυσκολότερη περίοδο” της ζωής τους μετά τη φερόμενη απιστία.

Η Victoria μίλησε για το πόσο πληγώθηκε μετά τις φήμες για τη σχέση αυτή.

Στο μεταξύ, ο David σημείωσε ότι ακόμη δεν ξέρει πώς η οικογένεια ξεπέρασε την κρίση. Είπε ακόμη ότι ένιωθαν σαν να “πνίγονταν” όταν η φημολογούμενη σχέση έγινε πρωτοσέλιδο το 2004.

Μιλώντας στην εκπομπή GMB, η Loos δήλωσε ότι “εξεπλάγη πολύ” από την “επιλογή των λέξεων” του Beckham.

Η πρώην βοηθός του Beckham είχε πει στη Mail on Sunday, ότι ο ποδοσφαιριστής έπρεπε να “αναλάβει την ευθύνη.”

“Είμαι κι εγώ ένοχη, αλλά…”

Στην εκπομπή του ITV είπε: “Θα προτιμούσα να μην χρειαστεί να μιλήσω γι’ αυτό ξανά. Το άφησα πίσω μου και προχώρησα με τη ζωή μου.”

“Αλλά με το ντοκιμαντέρ προσπάθησα πολύ σκληρά να το ξεχάσω και να συνεχίσω τη ζωή μου. Αλλά πραγματικά με ενόχλησε η οπτική γωνία που χρησιμοποίησαν. Και ο τρόπος που έπαιξε το αφήγημα. Πόσο παραπλανητικό είναι και πώς με κάνει να φαίνομαι σαν την κακιά”

“Φυσικά είμαι κι εγώ ένοχη, αλλά χρειάζονται δύο για να χορέψουν τάνγκο. Ποτέ δεν το αρνήθηκα. Είπε ότι οι ισχυρισμοί είναι γελοίοι – αλλά γελοίος δεν είναι να το αρνείσαι“.

Keywords
Τυχαία Θέματα