David Beckham: Ποζάρει με τον πατέρα και τον πεθερό του για τον γάμο του Brooklyn

09:41 17/3/2022 - Πηγή: InStyle

Ο David Beckham προετοιμάζεται για τον γάμο του μεγαλύτερου γιου του.

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής θα παντρέψει τον γιο του, καθώς σε λίγο καιρό ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο πολυτελής γάμος θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο στην έπαυλη της οικογένειας Peltz στη Florida

της Αμερικής. Τα αδέλφια του γαμπρού, ο 19χρονος Romeo και ο 16χρονος Cruz και ένα από τα αδέλφια της νύφης, ο 32χρονος Brad Peltz θα είναι οι κουμπάροι. Πολλές διασημότητες έχουν πάρει ήδη προσκλήσεις, όπως η Gigi Hadid, η Nicole Richie και ο Gordon Ramsay.

The Kardashians: Μία από τις αδερφές εξομολογήθηκε ότι είναι έτοιμη για ακόμα ένα παιδί Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @brooklynbeckham

Όσον αφορά τον David Beckham, θα είναι υπεύθυνος της δεξίωσης και πρόκειται να δώσει λόγο για το αγαπημένο ζευγάρι μπροστά σε όλους τους προσκεκλημένους. Οι ετοιμασίες έχουν ξεκινήσει, αφού πλησιάζει η μεγάλη μέρα. Ο 46χρονος David φωτογραφήθηκε πρόσφατα ενώ αγόραζε το κοστούμι που θα φορέσει στον γάμο. Στο πλευρό του βρέθηκαν οι παππούδες του Brooklyn, δηλαδή ο πατέρας του David, David Edward Alan Beckham και ο πεθερός του, Anthony William Adams.

Το body positive μήνυμα της Jamie Lee Curtis

“Δημιουργώντας ξεχωριστές αναμνήσεις εν μέσω προετοιμασιών του γάμου. Οι μπαμπάδες φόρεσαν κοστούμια και μπότες” έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο instagram, για να συνοδεύσει την ανάρτησή του. Οι θαυμαστές του σταρ σχολίασαν τη δημοσίευση, κάνοντας κομπλιμέντα στους τρεις κυρίους για το στιλ τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham)

Keywords
Τυχαία Θέματα