Dark Denim: Η νέα τάση στο μανικιούρ εμπνέεται από το αγαπημένο μας τζιν – Πώς θα την αποκτήσουμε

12:01 5/11/2023 - Πηγή: InStyle

Όσο αγαπάμε τα νύχια μας, άλλο τόσο λατρεύουμε και το αγαπημένο μας παντελόνι. Το τζιν, αυτό το ανεπίσημο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας που μας προσφέρει άνεση και στιλ, έχει καταφέρει να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Η νέα τάση στο μανικιούρ παίρνει έμπνευση από αυτό και… ζωγραφίζει! Το “dark denim” κατακτά και τη βιομηχανία της ομορφιάς και υπόσχεται να αναδείξει τα νύχια μας με μία δόση μπλε.

Η
Τάση

Η τάση των νυχιών σε αποχρώσεις dark denim δεν είναι κάτι εντελώς καινούργιο, απλώς μια νέα εκδοχή ενός κλασικού χρώματος του φθινοπώρου. Οι αποχρώσεις στα νύχια μας, όσο ο καιρός κρυώνει, σκουραίνουν – και οι παρόμοιες αποχρώσεις με το σκούρο μπλε του τζιν έχουν πάντα την προτίμησή μας.

Σε όλα τα μήκη και πλάτη του διαδικτύου, οι… καταθλιπτικές αποχρώσεις έχουν την τιμητική τους. Πρώτα το cherry mocha manicure, ή αλλιώς το μοντέρνο χρώμα του Chanel Vamp. Αυτό το χρώμα είχε πολλούς που το λάτρεψαν τη δεκαετία του ’90. Ένα κόκκινο-μαύρο χρώμα που είναι τολμηρό αλλά και γοητευτικό, εύκολο να συνδυαστεί με οτιδήποτε. Έπειτα ήρθε το dark denim, που είναι απλά το σκούρο μπλε με μια πιο φανταχτερή ονομασία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melanie Graves (@overglowedit)

Πώς θα αποκτήσουμε τη hot απόχρωση

Η τάση είναι πολύ εύκολη για να την υιοθετήσετε μόνες σας. Το μόνο που είναι απαραίτητο είναι ένα βερνίκι σε σκούρα μπλε απόχρωση, παρόμοια με αυτή του τζιν. Παρόλα αυτά, μπορείτε είτε να διατηρήσετε την μίνιμαλ εκδοχή, είτε να παίξετε με διάφορες τεχνικές και να δημιουργήσετε τα πιο ενδιαφέροντα σχέδια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah Alaina (@saruhnails)

Μία ωραία ιδέα θα ήταν τα swirl nails πάνω σε διάφανη βάση ή και το κλασικό γαλλικό, το οποίο αντικαθιστά το λευκό με το denim. Επίσης, το μάρμαρο θα έδινε μια πιο εκλεπτυσμένη όψη στα νύχια σας, ενώ και τα γεωμετρικά σχέδια θα έγραφαν υπέροχα. Το τζιν είναι τάση όπως κι αν το φορέσετε!

Μη ξεχνάτε ότι το στιλ είναι έκφραση του εαυτού μας. Να δοκιμάζετε διάφορα για να ανακαλύψετε τι ταιριάζει καλύτερα στη δική σας προσωπικότητα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GELCARE® (@gelcare.official)

Keywords
Τυχαία Θέματα