Cropped jacket: 7 τρόποι για να φορέσουμε τα κοντά πανωφόρια που θα αντικαταστήσουν τα oversized

10:00 20/1/2022 - Πηγή: InStyle

Οι καιροί απαιτούν οικονομία και αυτό ισχύει μέχρι και στο ύφασμα. Μπορεί να μιλάμε για μόδα και τάσεις όμως τελευταία παρατηρείται μία γενικότερη στροφή προς τα μίνι, τα διάφανα, τα cropped και γενικά στα ρούχα που απαιτούν λιγότερο ύφασμα. Αυτή τη φορά τα cropped jackets έρχονται να αντικαταστήσουν τα oversized υπερβολικά πανωφόρια. Ένα σχετικά καινούργιο trend που όμως δεν γνωρίζουμε αν η δυναμική του είναι αντάξια της oversized τάσης. Αυτό που γνωρίζουμε όμως, είναι πώς να τα φορέσετε.  

@styledumonde

Με μια υπερβολική παντελόνα: γιατί η οικονομία έχει και τα όρια της. Μπορείτε να προσθέσετε

layers με διάφορα μήκη και να ολοκληρώσετε το look με το cropped jacket. Έτσι το μέγεθός του δεν θα φαίνεται περίεργο.

@styledumonde

Με ψηλόμεση φούστα: και μάλιστα πλισέ η σε Α γραμμή. Καιρό τώρα ψάχναμε να βρούμε ένα πανωφόρι που δεν θα καλύπτει το design της φούστας μας και το cropped blazer φαίνεται να αποτελεί την τέλεια επιλογή.

Instagram @veronicaferraro

Σαν κοστούμι: που ξεφεύγει από τα κλασικά πρότυπα και το διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα. Δεν είναι δύσκολο να βρείτε ένα τέτοιο. Θα δείτε ότι θα κυκλοφορήσουν πολλά γιατί το cropped blazer αποτελεί πλέον τάση.

@styledumonde

Σαν ζακετάκι: με κουμπωμένο μόνο το πάνω κουμπάκι. Πιο παιχνιδιάρικο trick που δεν θα λειτουργούσε με ένα oversized item. Ωστόσο καλό θα ήταν να το συνδυάζατε με ένα ψηλόμεσο παντελόνι για να μην εκτίθεται υπερβολικό δέρμα. Αλλά θα μας πείτε και η υπερβολική αποκάλυψη δέρματος είναι πλέον στα hot trends.

@styledumonde

Σαν μπολερό: πιστεύατε ότι το item αυτό θα μας άφηνε τόσο εύκολα ήσυχες; Όχι φυσικά. Για τον λόγο αυτό ελπίζουμε να μην έχετε πετάξει τα πριν λίγο καιρό παλιομοδίτικα μπολερό σας γιατί επέστρεψαν! Πιο fashion ευχόμαστε αυτή τη φορά.

@styledumonde

Με total denim: το jean cropped jacket έχει κατακτήσει έδαφος τελευταία και ο καλύτερος συνδυασμός του είναι με επίσης jean. Στα μάτια μου φαίνεται λιγάκι εφηβικό αλλά ποια είμαι εγώ για να διαφωνήσω με τα fashion icons του κόσμου;

@styledumonde

Σαν πουκάμισο: το είδαμε αρκετά πέρυσι και φέτος θα συνεχίσουμε. Αν ωστόσο σκοπεύετε να φορέσετε ένα cropped πανωφόρι ως πουκάμισο, φροντίστε να φοράτε από κάτω και ένα τοπ. Έχει αέρα έξω που αποκαλύπτει τα πάντα!

Keywords
Τυχαία Θέματα