Coolio: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του πέντε μήνες μετά – Έρχονται στο φως όλες οι λεπτομέρειες

19:15 7/4/2023 - Πηγή: InStyle

Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του Coolio πέντε μήνες μετά

Σύμφωνα με την έκθεση αυτοψίας του που περιήλθε στην κατοχή του Page Six, ο ράπερ πέθανε από υπερβολική δόση φαιντανύλης. Επίσης, σημειώνεται ότι είχε ηρωίνη και μεθαμφεταμίνη στον οργανισμό του.

Όπως ακριβώς υποπτεύονταν κάποιοι από τους στενότερους φίλους του, οι ερευνητές πιστεύουν ότι το “σοβαρό άσθμα” του Coolio σε συνδυασμό με τη μακροχρόνια χρήση τσιγάρων συνέβαλαν, επίσης, στον θάνατό του στις 28 Σεπτεμβρίου 2022.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Artis L Ivey (@coolio)

Ο Coolio βρέθηκε αναίσθητος στο πάτωμα του μπάνιου του σπιτιού ενός φίλου του στο Λος Άντζελες πέρυσι.

Οι νοσοκόμοι φέρεται να προσπάθησαν να του κάνουν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση για 45 λεπτά και αρχικά πίστευαν ότι είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή. Ήταν 59 ετών.

Coolio: Πέθανε στα 59 του ο ράπερ του “Gangsta’s Paradise” Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Artis L Ivey (@coolio)

Ο ξαφνικός θάνατός του αιφνιδίασε τους πιο κοντινούς του ανθρώπους, ενώ τώρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέες πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του Coolio. Η αστυνομία ανακάλυψε τρεις σακούλες με ναρκωτικά και σύνεργα που σχετίζονται με τα ναρκωτικά στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο ράπερ, σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή που έχει στη διάθεσή της η Page Six.

ημειώνεται ότι οι σακούλες φέρονται να ανήκαν στον Coolio, το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Artis Leon Ivey Jr.

Οι αρχές συνέλεξαν επίσης “ένα σακουλάκι με μια καφέ κονιορτοποιημένη ουσία, αλουμινόχαρτο με υπολείμματα, ένα καλαμάκι/σωλήνα, φυσιολογικό ορό, ένα κουτάλι με υπολείμματα”, καθώς και προϊόντα CBD (κανναβιδιόλη) χωρίς συνταγή και βιταμίνες.

Η έκθεση του ιατροδικαστή και η έρευνα αμφισβητούν τους αρχικούς ισχυρισμούς ότι δεν βρέθηκαν παράνομες ουσίες στον τόπο του εγκλήματος, που ήταν το σπίτι φίλου του Coolio στο Λος Άντζελες.

Keywords
Τυχαία Θέματα