Coachella, Φεστιβάλ Καννών, Ολυμπιακοί αγώνες: Τι θα συμβεί με τα μεγάλα events λόγω κορονοϊού

23:38 12/3/2020 - Πηγή: InStyle

Ένας από τους λόγους που ανυπομονούσαμε για τον ερχομό της άνοιξης ήταν όλα τα events που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο και κάνουν το πρόγραμμα μας να γεμίζει με ενδιαφέροντες εκδηλώσεις. Αυτό φαίνεται πως θα πρέπει να το ξεχάσουμε αυτή την άνοιξη καθώς η εμφάνιση του κορονοϊού μας έχει κάνει να κλειστούμε στο σπίτι για να προστατέψουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας.

Τους μήνες της άνοιξης όμως είχαν προγραμματιστεί και κάποια μεγάλα events, όπως το μουσικό φεστιβάλ Coachella

ή το Φεστιβάλ των Καννών. Τι θα συμβεί με αυτές τις μεγάλες διοργανώσεις.

Όσον αφορά στο μουσικό φεστιβάλ Coachella που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Καλιφόρνια και συγκεντρώνει τα μεγαλύτερα ονόματα από τον χώρο της μουσικής, της μόδας και του influencing, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πως αναβάλλεται και πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο εκτός απροόπτου. Φυσικά, οι υπεύθυνοι παρακολουθούν συνεχώς τις εξελίξεις και την εξάπλωση του ιού. Έτσι, εάν χρειαστεί να αναβάλλουν το φεστιβάλ για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, θα κάνουν τις απαραίτητες ανακοινώσεις.

Από την άλλη, οι υπεύθυνοι του Φεστιβάλ που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις Κάννες δεν έχουν κάνει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση, παρά τις οδηγίες και τις απαγορεύσεις που έχει επιβάλλει το γαλλικό κράτος για τις συναθροίσεις που ξεπερνούν τα χίλια άτομα. Στην περίπτωση που το Φεστιβάλ των Καννών ακυρωθεί, οι διοργανωτές του θα επιβαρυνθούν από είκοσι εκατομμύρια αποζημίωση προς τους φορολογούμενους της Γαλλίας.

Το μουσικό φεστιβάλ Glastonbury της Μεγάλης Βρετανίας δεν έχει ανακοινώσει κάποια αλλαγή στις ημερομηνίες διεξαγωγής του. Προς το παρόν λοιπόν και μέχρι να υπάρξει κάποια επιπλέον ενημέρωση πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τις 24 μέχρι τις 28 Ιουνίου.

Τέλος, το μεγαλύτερο ερώτημα που έχουμε οι περισσότεροι στο μυαλό μας είναι το αν θα πραγματοποιηθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες που έχουν προγραμματιστεί για αυτό το καλοκαίρι στο Τόκυο. Μέχρι στιγμής, οι διοργανωτές δηλώνουν πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αναβληθούν οι αγώνες, ενώ πολλοί από τους χορηγούς υποστηρίζουν πως υπάρχει πιθανότητα να μεταφερθούν σε κάποια άλλη χρονική περίοδο χωρίς ωστόσο να είναι κάτι σίγουρο μέχρι στιγμής.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Coachella Φεστιβάλ Καννών Ολυμπιακοί,Coachella festival kannon olybiakoi