Christine Baumgartner: Νέος έρωτας για την πρώην σύζυγο του Kevin Costner

13:30 16/1/2024 - Πηγή: InStyle

Η πρώην σύζυγος του Kevin Costner, Christine Baumgartner, αλλάζει σελίδα μετά το διαζύγιό τους. Ήδη οι φήμες θέλουν τον Kevin Costner σε σχέση με την τραγουδίστρια Jewel. Έτσι και η πρώην σύζυγός του δεν έχασε χρόνο.

Πλέον έχει μπει νέος άνδρας στη ζωή της, που δεν είναι άλλος από τον Josh Connor, ο οποίος ήταν γείτονας και φίλος του πρώην ζευγαριού, σύμφωνα με το People. Μάλιστα, ο Connor ήταν ο κολλητός του Χολιγουντιανού σταρ και η Baumgartner είχε διαψεύσει οποιαδήποτε σχέση μεταξύ τους εν μέσω του σκληρού διαζυγίου τους.

Kevin Costner's ex Christine Baumgartner is dating HIS banker buddy Josh Connor just months after denying any romance during their bitter divorce https://t.co/vRrOpy69ok pic.twitter.com/m9rN2w4bYF

Daily Mail Online (@MailOnline) January 13, 2024

“Ο Josh ήταν αρχικά απλά ένας φίλος”, δήλωσε φίλος της Baumgartner. “[Στην Christine] αρέσει να κάνει παρέα μαζί του. Είναι διαζευγμένος μπαμπάς και καταλαβαίνει τι περνάει”.

Η Baumgartner και ο Connor βρήκαν κοινά “τον ωκεανό και τη ζωή στην παραλία”.

“Είναι κάτι που την κάνει ευτυχισμένη“, πρόσθεσε ο φίλος.

Τον Ιούλιο, ο Connor και η Baumgartner έκαναν διακοπές μαζί στη Χαβάη, καθώς εκείνη και ο Costner είχαν εμπλακεί σε μια πικρή διαμάχη για το διαζύγιο. Φωτογραφίες έδειχναν το ζευγάρι να κάνει βόλτα στην παραλία, αλλά μια πηγή διέψευσε ότι οι δύο τους είχαν ρομαντική σχέση. “Είναι καλοί φίλοι εδώ και χρόνια”, είπε ένας εσωτερικός συνεργάτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα