Christian Louboutin: Τα θρυλικά παπούτσια με την κόκκινη σόλα τιμούν την Ελλάδα

11:18 2/6/2022 - Πηγή: InStyle

Χρόνια τώρα ο κόσμος της μόδας εμπνέεται από την χώρα μας, την αρχαιοελληνική κουλτούρα, τους μύθους και την αρχιτεκτονική. Κατά καιρούς πολλοί διάσημοι οίκοι έχουν εξυμνήσει την ομορφιά της μέσα από capsule συλλογές και πασαρέλες και τώρα ήρθε η ώρα του πιο γνωστού σχεδιαστή παπουτσιών να κάνει το ίδιο. Ο Christian Louboutin, ο οποίος καθιέρωσε τη θρυλική κόκκινη σόλα στα ψηλοτάκουνα παπούτσια, λάνσαρε χθες την κολεξιόν με όνομα “Greekaba” σε συνεργασία με τον Έλληνα καλλιτέχνη

Κωνσταντίνο Κακανιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christian Louboutin (@louboutinworld)

Η συλλογή, η οποία περιλαμβάνει τσάντες και παπούτσια, απεικονίζει τις περιπέτειες του ίδιου του σχεδιαστή στην πόλη της Αθήνας παρέα με τον φανταστικό χαρακτήρα της Miss Tependris και του πιστού της Pepe. Σε ένα του σχέδιο, η ζωγραφιά αποτυπώνει τον Christian Louboutin να προσφέρει στην Miss Tependris ένα ζευγάρι παπούτσια για να την ευχαριστήσει για την φιλοξενία της, ενώ σε ένα άλλο οι δυο τους υψώνουν τα ποτήρια, κάνοντας μια πρόποση για την άφιξη του σχεδιαστή στην χώρα.

Μια fun συλλογή που ενσωματώνει στοιχεία της ελληνικής κουλτούρας, όπως το παραδοσιακό «μπλε μάτι» που προστατεύει από το κακό και το μάτιασμα, το οποίο στην συγκεκριμένη κολεξιόν ονομάστηκε “Loubieye”. Στα τυπώματα της νέας σειράς, θα δείτε επίσης την Miss Tependris με τον Louboutin να σαλπάρουν στη θάλασσα της Μεσογείου και να ανακαλύπτουν τα νησιά των Κυκλάδων μέσα από το “Loubi Odyssey” print. Flat σανδάλια, ψηλές μπότες και τσάντες που εμπνέονται από τα σχήματα των αρχαιοελληνικών αμφορέων, ολοκληρώνουν μια συλλογή-ύμνο στην ελληνική παράδοση.

Και το καλύτερο της υπόθεσης είναι ότι μέρος των εσόδων θα διατεθούν στην ΜΚΟ “Μαζί για το παιδί”. Καλωσορίσατε στην Ελλάδα Mr Louboutin!

Keywords
Τυχαία Θέματα