Christian Bale: Γιατί χρωστά την καριέρα του στον Leonardo DiCaprio

09:37 6/10/2022 - Πηγή: InStyle

Ο Christian Bale έχει διαγράψει μία λαμπερή πορεία στο Χόλιγουντ. Σε κάθε ρόλο του μεταμοφώνεται και εξελίσσεται αποδεικνύοντας το ταλέντο του. Και όμως, ο σταρ, σε νέα συνέντευξή του, υποστηρίζει ότι χρωστά την καριέρα του στον Leonardo DiCaprio και… στις επιλογές εκείνου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GQ (@gq)

Όπως σημείωσε ο Christian Bale, ο Leonardo DiCaprio είναι αυτός που “έχει τις πρώτες εντυπώσεις” για κάθε σημαντικό ανδρικό ρόλο στο Χόλιγουντ. Μιλώντας στο GQ, ο σταρ του Batman τόνισε: “Μέχρι σήμερα, όποιον ρόλο παίρνει ο καθένας, είναι επειδή τον απέρριψε εκείνος αρχικά“.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GQ (@gq)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GQ (@gq)

Ο Bale πρόσθεσε ότι αυτός και άλλοι ηθοποιοί στην ηλικία του σταρ του Τιτανικού οφείλουν την καριέρα τους σ’ αυτόν: “Θα υποψιαζόμουν ότι σχεδόν όλοι της ίδιας ηλικίας χρωστούν την καριέρα τους σ’ αυτόν που μεταβιβάζει στον επόμενο οποιοδήποτε πρότζεκτ κι αν είναι. Δεν έχει σημασία τι θα σου πει ο καθένας. Δεν έχει σημασία αν έχεις φιλική σχέση με τους σκηνοθέτες. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάστηκα αρκετές φορές, όλοι έχουν προσφέρει σ’ αυτόν πρώτα όλους αυτούς τους ρόλους” σημείωσε ο Βρετανός σταρ.

Christian Bale: Θα ξαναφορέσει το κοστούμι του Batman υπό έναν όρο

‘“Ένας από αυτούς τους ανθρώπους μου το είπε. Οπότε, σ’ ευχαριστώ, Leo, επειδή κυριολεκτικά επιλέγει ό,τι κι αν κάνει. Και πολύ καλά κάνει, είναι εκπληκτικός” πρόσθεσε.

O DiCaprio πέρασε πριν από τον Bale από καστ για την ταινία του 2000 “American Psycho” στην οποία πρωταγωνίστησε τελικά ο Βρετανός σταρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα