Chris Evans: Βγήκε από το κλαμπ των εργένηδων – Παντρεύτηκε την Alba Baptista σε ιδιωτική τελετή

09:23 11/9/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Chris Evans είναι πλέον ένας παντρεμένος άνδρας. Άλλωστε, το είχε δηλώσει εδώ και καιρό ότι επιθυμεί να βγει από το κλαμπ των εργένηδων και να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια.

Ο 42χρονος σταρ παντρεύτηκε την 25χρονη ηθοποιό, Alba Baptista, σε μία ρομαντική τελετή σε μια ιδιωτική έπαυλη στο Cape Cod της Μασαχουσέτης, το Σάββατο, όπως είπε πηγή στο PEOPLE,

ενώ το Page Six ήταν το πρώτο που μετέδωσε την είδηση.

Chris Evans marries Alba Baptista in intimate, at-home wedding https://t.co/ERzISO4D8W pic.twitter.com/HowO5RAZVM

— Page Six (@PageSix) September 10, 2023

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο γάμος ήταν ιδιωτικός και οι καλεσμένοι υπέγραψαν σύμφωνα εμπιστευτικότητας και είχαν παραδώσει τα κινητά τους, ώστε να μην υπάρξει διαρροή.

Πολλοί από τους διάσημους φίλους του ζευγαριού εθεάθησαν στην κοντινή Βοστώνη για τον γάμο, συμπεριλαμβανομένων των συμπρωταγωνιστών του Evans στη Marvel, Robert Downey Jr. και της συζύγου του, Susan Downey, Chris Hemsworth και της συζύγου του, Elsa Pataky και Jeremy Renner, καθώς και των John Krasinski και Emily Blunt.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@alba.baptista)

Chris Evans: Έκανε τη σχέση του με την Alba Baptista Instagram official

Ο Hemsworth, ο Downey, οι σύζυγοί τους και ο Renner φωτογραφήθηκαν το Σάββατο να δειπνούν και να συνομιλούν στο εστιατόριο Contessa του πεντάστερου ξενοδοχείου Newbury Boston. Ο Krasinski και η Blunt εθεάθησαν να επιστρέφουν από τη δεξίωση λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, όπως ανέφερε πηγή. “Ήταν πολύ χαρούμενοι, αστειεύονταν και χαμογελούσαν” τόνισε.

Ο Evans και η Baptista πυροδότησαν για πρώτη φορά φήμες για ειδύλλιο τον Νοέμβριο του 2022, όταν μια πηγή δήλωσε στο People ότι οι δυο του βγαίνουν για περισσότερο από έναν χρόνο: “Είναι ερωτευμένοι και ο Chris δεν ήταν ποτέ πιο ευτυχισμένος”, είπε η πηγή, χαρακτηρίζοντας ήδη τότε τη σχέση τους “σοβαρή.” “Η οικογένειά του και οι φίλοι του τη λατρεύουν όλοι.”

Λίγες ώρες αφού έγινε γνωστή η είδηση, το ζευγάρι εντοπίστηκε πιασμένο χέρι-χέρι κατά τη διάρκεια μιας βόλτας στο Central Park. Ενώ λίγα είναι γνωστά για τη σχέση του ζευγαριού χαμηλών τόνων, ο Evans επεδείκνυε την αγάπη του για την Baptista στο διαδίκτυο, με τη σχέση τους να γίνεται επίσημη στο Instagram τον Ιανουάριο του 2023.

Keywords
Τυχαία Θέματα