Carl Philip της Σουηδίας: Το TikTok μόλις ανακάλυψε τον “καυτό” πρίγκιπα και παραληρεί

13:38 12/4/2024 - Πηγή: InStyle

Trend στο TikTok γίνεται ο πρίγκιπας Carl Philip της Σουηδίας με τους χρήστες να τον ανακαλύπτουν και να εντυπωσιάζονται από τη γοητεία του.

Πρόκειται για έναν από τους πιο γοητευτικούς πρίγκιπες στον κόσμο και τη δημοφιλία του αποδεικνύει το γεγονός ότι το hashtag #PrinceCarlPhilip έχει περισσότερες από 111 εκατομμύρια προβολές. Το πιο δημοφιλές βίντεο για τον γιο του βασιλιά Carl XVI Gustaf και της βασίλισσας Silvia έχει προβληθεί περισσότερες από 5,8 εκατομμύρια φορές. Είναι ένα βίντεο μοντάζ του 44χρονου σήμερα Carl Philip από το τέλος της εφηβείας του μέχρι σήμερα.

@mrlhigh

Prince Carl Philip of Sweden #princecarlphilip #sweden #prince #foryou #princeofsweden #swedishroyalfamily #swedish #swedishroyals

♬ sonido original – mrlhigh

Με τη μελωδία του “Careless Whisper” από τον George Michael και τους Wham!, το βίντεο παρουσιάζει το χρονικό του πρίγκιπα Carl Philip μέσα στα χρόνια σε διάφορες εκδηλώσεις, από επίσημα ή διπλωματικά δείπνα, με ναυτική στολή και σε επίσημες υποχρεώσεις, καθώς και να διασκεδάζει λίγο ως οδηγός αγώνων αυτοκινήτων ταχύτητας. Πολλοί ήταν εκείνοι που έλιωναν στα σχόλια για το γεγονός ότι ο δούκας του Värmland είναι “καυτός”, “υπέροχος” και “όμορφος”.

@mrlhigh

His Royal Highness Prince Carl Philip of Sweden Duke of Värmland #princecarlphilip #swedishroyalfamily #prince #foryou #royal

♬ sonido original – mrlhigh

“Κυριολεκτικά γοητευτικός πρίγκιπας και γίνεται πιο όμορφος με την ηλικία. Ο πιο όμορφος πρίγκιπας στον κόσμο”, σχολίασε ένας θαυμαστής, ενώ άλλος επεσήμανε:“Γίνεται όλο και πιο ωραίος”.

Πολλοί συγκρίνουν τον πρίγκιπα Carl Philip με τον σταρ των “Πενήντα Αποχρώσεων του Γκρι” Jamie Dornan και τον σταρ του Superman, Henry Cavill. Και μπορεί το TikTok τώρα να ανακαλύπτει τον πιο γοητευτικό πρίγκιπα της Ευρώπης, αλλά ο Carl Philip βρίσκεται στο προσκήνιο από τότε που γεννήθηκε. Ενώ εθεωρείτο ο διάδοχος στον θρόνο, η αλλαγή στον νόμο της διαδοχής το 1980, αφαίρεσε το δικαίωμα του Carl Philip.

Ο βασιλιάς της Σουηδίας είχε πει πως ένιωθε ότι δεν είναι δίκαιο που η κόρη του έγινε τελικά διάδοχος στον θρόνο, όταν ήρθε η αλλαγή στον νόμο διαδοχής, με αποτέλεσμα ο γιος του να χάσει τη θέση του ως βασιλιάς σε αναμονή.

Credit: Linda Broström / kungahuset.se

Η πριγκίπισσα Victoria, και πλέον διάδοχος στον θρόνο της Σουηδίας ήταν μόλις δύο ετών όταν εισήχθη ο νέος νόμος σύμφωνα με τον οποίο ενημερώθηκε η φυσική σειρά διαδοχής και έτσι ορίστηκε το μεγαλύτερο παιδί, ανεξαρτήτως φύλου να κληρονομεί τον θρόνο. Μέχρι τότε, ο μικρότερος αδελφός της, Carl Philip, που τότε ήταν επτά μηνών, αναμενόταν να γίνει βασιλιάς, επειδή ο προηγούμενος νόμος ευνοούσε τους άνδρες κληρονόμους.

Ως πρίγκιπας έζησε ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς που ενδεχομένως θα είχε ως διάδοχος του θρόνου. Ο έρωτάς του με τη σύζυγό του θυμίζει κυριολεκτικά ένα σύγχρονο παραμύθι, καθώς η Sofia είναι κοινή θνητή και πρώην μοντέλο και σταρ σε reality show. Ωστόσο, αυτό δεν σταμάτησε τον πρίγκιπα να την παντρευτεί και να δημιουργήσει μαζί της μία υπέροχη οικογένεια. Το ζευγάρι έχει ήδη τρία παιδιά και παραμένει ερωτευμένο και αγαπημένο.

Credit: Jonas Ekströmer / kungahuset.se

Μετά τη γέννηση των ανιψιών του, ο Carl Philip είναι τέταρτος στη σειρά διαδοχής. Οι τρεις γιοι που έχει με τη σύζυγό του, την πριγκίπισσα Sofia, είναι αντίστοιχα πέμπτος, έκτος και έβδομος στη σειρά για τον θρόνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα