Call Me By Your Chain: Το στιλ του Timothée Chalamet γίνεται η έμπνευση για τα κοσμήματα που θα φορέσουμε

Καθώς οδεύουμε προς τον Δεκέμβριο, είμαστε όλο και πιο κοντά στην εποχή που το ένα throwback θα διαδέχεται το άλλο. Λίγο πριν το 2022 εκπνεύσει, γυρίζουμε τον χρόνο πίσω σε όλα εκείνα που μας εντυπωσίασαν -ανθρώπους, γεγονότα και εικόνες- που χαράχτηκαν στο μυαλό μας και, άλλα περισσότερο, άλλα λιγότερο, στην ιστορία της pop κουλτούρας. Σε ό,τι αφορά τη μόδα, μπορούμε να μιλήσουμε για μία δυνατή χρονιά, με εξίσου δυνατές fashion στιγμές.

Αλήθεια, πόσες φορές θα μπορούσε να αναφέρεται

το όνομα του Timothée Chalamet σε αυτό το πλούσιο στιλιστικά throwback; Ο 26χρονος ηθοποιός που δικαίως θεωρείται style icon, έκανε την πιο bold εμφάνισή του στο κόκκινο χαλί και έγινε viral τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν εμφανίστηκε με κατακόκκινη και εξώπλατη ολόσωμη φόρμα του φίλου του σχεδιαστή Haider Ackermann, στην πρεμιέρα της ταινίας Bones And All στο Φεστιβάλ Βενετίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Timothée Chalamet (@tchalamet)

Και μπορεί σε αυτή την εμφάνιση, τον λευκό, αγαλματένιο λαιμό του να τον κάλυπτε το μεταλλιζέ ύφασμα με την halter λαιμόκοψη και η έμφαση να δόθηκε στα καλλίγραμμα χέρια του νεαρού σταρ, όμως οποιαδήποτε άλλη εμφάνιση του κι αν σκεφτούμε, είχαν όλες κάτι κοινό: έμφαση στο κόσμημα και συγκεκριμένα στο κολιέ.

Φυσικά ο Timothée δεν είναι ο πρώτος άνδρας σταρ που εμφανίζεται με κολιέ. Προηγουμένως, κάποιος άλλος, ανάλογα γοητευτικός εν ονόματι Harry Styles και αρκετοί ακόμα τολμηροί και πρωτοπόροι του ανδρόγυνου στιλ το είχαν δοκιμάσει. Και το πιο ενδιαφέρον σε αυτό είναι ότι το έκαναν, ενώ με έναν τρόπο παράλληλα κατέρριπταν την σύνδεση των κοσμημάτων με τον ανδρισμό.

Γυρνώντας στο λατρεμένο it boy σπάνια φωτογραφίζεται χωρίς ένα συνονθύλευμα από μεταλλικές αλυσίδες να φιγουράρουν στους καρπούς του και γύρω από το λαιμό του και προτιμά κομμάτια από Louis Vuitton, Vivienne Westwood και Cartier για τις avant-garde εμφανίσεις του.

Μαντεύουμε ότι όλα ξεκίνησαν όταν στο Call Me By Your Name, του Luca Guadagnino, o Oliver (Armie Hammer) χάρισε στον Elio (Chalamet) ένα neck charm.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Timothée Chalamet (@tchalamet)

Η φιλία του με τον εκλιπόντα σχεδιαστή Virgil Abloh, ο οποίος ήταν στα ηνία των αδρικών συλλογών Louis Vuitton, οδήγησε στο να ρίξει το Διαδίκτυο με ένα κεντημένο με κρύσταλλα harness να αγκαλιάζει το στήθος του. Στα Όσκαρ του 2020, ο Αμερικανός ηθοποιός φορούσε μια καρφίτσα Cartier Tradition, που χρονολογείται από το 1955, στο πέτο του σακακιού του Prada Re-Nylon, αποδεικνύοντας ότι το Old Hollywood glam μπορεί να είναι και βιώσιμο.

Κατά την διάρκεια της περιοδείας του για την προώθηση της ταινίας Dune, o ηθοποιός εμφανίστηκε με μία σειρά από σπάνια και πολύτιμα κοσμήματα και ρολόγια Cartier.

H Dame Vivienne Westwood από την άλλη, με το χαρακτηριστικό μαύρο χιούμορ και την ανατρεπτική της αισθητική, του χάρισε το ιδιαίτερο choker από διαμαντένια οστά για το Bones And All στην οποία υποδύεται έναν κανίβαλο. Μερικές εβδομάδες αργότερα, επανέλαβε το θέμα με τα οστά στο κόσμημα στο Μιλάνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Timothée Chalamet (@tchalamet)

Το σίγουρο είναι πως ο Timothée απολαμβάνει το παιχνίδι με τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα. Κάθε του look έχει τόση δυναμική και απήχηση, που το 2019 σημειώθηκε αύξηση 192% στις αναζητήσεις για hoodies αφού ο Chalamet φόρεσε ένα κεντημένο με κρύσταλλα.

Κάπως έτσι ξέρουμε ήδη που θα στραφούμε για έμπνευση την επόμενη φορά που θα θελήσουμε να επενδύσουμε σε ένα κόσμημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα