Brad Pitt: Βραδινό ραντεβού με την Ines de Ramon – ΦΩΤΟ

16:31 15/1/2024 - Πηγή: InStyle

Ο έρωτας του Brad Pitt και της Ines de Ramon συνεχίζει να ανθίζει στη σκιά, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Και μάλλον μοιάζει να δυναμώνει, καθώς ο Brad Pitt δείχνει καλύτερα από ποτέ, ιδίως μετά το σκληρό διαζύγιο από την Angelina Jolie.

To ζευγάρι απόλαυσε ένα σπάνιο, βραδινό

ραντεβού στο Μπέβερλι Χιλς

Brad Pitt and Ines de Ramon spotted on rare date night in Beverly Hills: See the pics https://t.co/RXKsVhyjQE pic.twitter.com/w4GOPmewCk

— Page Six (@PageSix) January 14, 2024

Ο 60χρονος σταρ μαζί με την 32χρονη αγαπημένη του φωτογραφήθηκαν να φεύγουν από την έκθεση Τέχνης του σκηνοθέτη του “Moneyball”, Bennett Miller, μέσα από ένα γκαράζ. Ο Pitt εθεάθη να μπαίνει σε ένα μαύρο πολυτελές SUV.

Μέσα στην έκθεση, ο Pitt εθεάθη να συνομιλεί με τον πρώην σύζυγο της Britney Spears, Sam Asghari, και να φωτογραφίζεται μαζί του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sam Asghari (@samasghari)

Από την πλευρά του ο Asghari ανέβασε το στιγμιότυπο με τον σταρ του Χολιγουντ και αποκάλυψε ότι του έδωσε και συμβουλές για την περιποίηση της επιδερμίδας του.

Η νέα βραδινή έξοδος, μία από τις ελάχιστες που απολαμβάνει το ζευγάρι, έρχεται έναν μήνα μετά τα 60α γενέθλιά του με τη νέα του σύντροφο.

Το ζευγάρι ταξίδεψε στο Παρίσι για μια ρομαντική απόδραση, όπου έκαναν check-in στο πέντε αστέρων Bulgari Hotel και πέρασαν την επόμενη μέρα χουχουλιάζοντας στη χλιδάτη σουίτα τους, είχε δημοσιεύσει τότε το Page Six.

Οι δυο τους συνδέονται ρομαντικά από το τέλος του 2022 και προτιμούν να κρατούν απολύτως χαμηλούς τόνους.

Keywords
Τυχαία Θέματα