Brad Pitt: “Τεταμένη” η σχέση με τα παιδιά του εξαιτίας της Angelina Jolie

18:54 6/10/2022 - Πηγή: InStyle

H Angelina Jolie απόλαυσε ποιοτικό χρόνο με την κόρη της Vivienne την Τετάρτη, καθώς βγήκαν ηια ψώνια, την ίδια στιγμή που πηγές αποκαλύπτουν ότι η σχέση του Brad Pitt με τα παιδιά του είναι “τεταμένη” και “περιορισμένη”.

Η 47χρονη σταρ με τη 14χρονη

κόρη της εμφανίστηκαν να βάζουν τα ψώνια στο πορτ-μπαγκάζ του μαύρου SUV τους. Η Jolie έμοιαζε ευδιάθετη, ενώ μόλις την προηγούμενη ημέρα έγινε γνωστό ότι είχε υποβάλει νέα καταγγελία κατά του πρώην συζύγου της, ισχυριζόμενη ότι ο Brad Pitt προσπάθησε να πνίξει ένα από τα έξι παιδιά τους και χτύπησε στο πρόσωπο ένα άλλο, ενώ άρπαξε την ίδια και την ταρακούνησε στην περιβόητη πτήση με ιδιωτικό τζετ το 2016, που έθεσε τέλος στον γάμο τους.

bradpittofflcial/instagramAngelina Jolie: Δικαστικά έγγραφα “καίνε” τον Brad Pitt – Τον κατηγορεί ότι επιτέθηκε σε δύο από τα παιδιά τους

Όπως υποστήριξαν οι δικηγόροι της Jolie στα δικαστικά έγγραφα που έχει στη διάθεσή του το Page Six, “μέχρι σήμερα κανείς δεν μπόρεσε να επιστρέψει στο Château Miraval λόγω της συσχέτισής του με αυτά τα τραυματικά γεγονότα, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών που είναι πλέον ενήλικες“.

Ένας εκπρόσωπος του Pitt είπε στο Page Six την Τετάρτη, ωστόσο, ότι οι νέοι ισχυρισμοί της Jolie είναι “εντελώς αναληθείς”. Παράλληλα, ο βραβευμένος ηθοποιός απαλλάχθηκε από το FBI έπειτα από έρευνα για κακοποίηση παιδιού το 2016.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brad Pitt (@bradpittofflcial)

Πηγές είπαν στο ΤΜΖ ότι η σταρ εξαπολύει “εκστρατεία αποξένωσης” που έχει ως αποτέλεσμα ο Pitt να έχει “περιορισμένη και τεταμένη σχέση” με τα παιδιά του. Οι πηγές, προσκείμενες στον σταρ, υποστήριξαν ότι η Jolie έχει “δηλητηριάσει” τα παιδιά σε τέτοιο σημείο που ο Pitt να έχει “ελάχιστη ή και καμία σχέση μαζί τους”.

Η Jolie κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Σεπτέμβριο του 2016, μόλις έξι ημέρες μετά το περιστατικό με το αεροπλάνο, ξεκινώντας έναν πόλεμο επιμέλειας με τον πρώην της. Τον Μάιο του 2019, ένας δικαστής αποφάσισε ότι οι δύο σταρ θα μοιράζονταν την κοινή επιμέλεια 50-50.

Keywords
Τυχαία Θέματα