Brad Pitt: Ένα καυτό Σαββατοκύριακο με την Ines de Ramon στο Παρίσι για τα 60ά του γενέθλια

O Brad Pitt γιόρτασε με μοναδικό τρόπο τα 60ά του γενέθλια. Άλλωστε, ήταν διπλός εορτασμός αφού στις 19 Δεκεμβρίου γενέθλια είχε και η αγαπημένη του. Η Ines de Ramon έσβησε 32 κεράκια και τα γιόρτασε στο πλευρό ενός από τους πιο σέξι άντρες της διεθνούς showbiz.

Ο Brad Pitt και η Ines de Ramon απόλαυσαν ένα ρομαντικό ταξίδι στο Παρίσι, σύμφωνα με φωτογραφίες του Page Six. Το ζευγάρι έφθασε στην Πόλη του Φωτός το Σάββατο. Διέμεινε σε πεντάστερο ξενοδοχείο, όπου πέρασε την επόμενη μέρα χουχουλιάζοντας στη χλιδάτη σουίτα του.

Τη Δευτέρα που ήταν η ημέρα γενεθλίων του Pitt, στο ξενοδοχείο έφθασαν γιγαντιαία ασημένια μπαλόνια με τον αριθμό “60”, σηματοδοτώντας την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων. Στη συνέχεια, οι δυο τους πήγαν σε ένα ιδιωτικό διαμέρισμα για να απολαύσουν ένα υπέροχο δείπνο που ετοίμασε ένας σεφ, μόνο για τους δυο τους.

Brad Pitt rang in his 60th birthday with a romantic trip to Paris with girlfriend Ines de Ramon. https://t.co/5XrZb7GB1s pic.twitter.com/0gKJz5N7zI

— Page Six (@PageSix) December 20, 2023

Από εκεί, το ζευγάρι πήγε στο Théatre du Chatelet για να παρακολουθήσει μια συναυλία του Asaf Avidan. Μετά το show, επέστρεψαν στο ξενοδοχείο τους για να κλείσουν εκεί την εορταστική βραδιά τους.

Την Τρίτη, που ήταν τα 32α γενέθλια της de Ramon, το ζευγάρι επέστρεψε στο Λος Άντζελες. Εκείνη την ημέρα εθεάθησαν να επιβιβάζονται σε ιδιωτικό τζετ στον τερματικό σταθμό VIP του αεροδρομίου Charles De Gaulle.

Μετά το πάρτι στο Παρίσι, το ζευγάρι γιόρτασε τα γενέθλια του Pitt στο Λος Άντζελες.

Ο Pitt φόρεσε ένα κασμιρένιο πουλόβερ αξίας 6 χιλιάδων δολαρίων για την περίσταση, ενώ η de Ramon φόρεσε ένα λευκό μίνι φόρεμα με μαύρο καλσόν και τακούνια.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν ο καλλιτέχνης Thomas Houseago και άλλοι επιχειρηματικοί συνεργάτες, που έδωσαν αρκετά δώρα στον εορτάζοντα.

Ο Pitt και η de Ramon συνδέθηκαν για πρώτη φορά ρομαντικά τον Νοέμβριο του 2022. Eθεάθησαν μαζί σε συναυλία του Bono με τους Cindy Crawford, Rande Gerber και Sean Penn.

Keywords
Τυχαία Θέματα