Bowl Cut: Η σούπερ κοντή κουπ είναι πλέον και… εστεμμένη

Η πανέμορφη Eve Gilles που στέφθηκε Μις Γαλλία 2024 τράβηξε την προσοχή μας για έναν ακόμα λόγο εκτός από την εντυπωσιακή εμφάνισή της. Για το σούπερ μοντέρνο στιλ των μαλλιών της που θα γίνει μεγάλη τάση τους προσεχείς μήνες. Επιτρέψτε μας να σας συστήσουμε ξανά το bowl cut.

View this post on Instagram

A post shared by Gala (@galafr)

Πριν γουρλώσετε τα μάτια σας από απορία, να σας πούμε ότι το σημερινό bowl cut δεν είναι σαν εκείνο που έκανε η μαμά σας κάπου στις αρχές των 2000s (ή το Vidal Sassoon bowl cut — που πήρε το όνομά του από τον κομμωτή). Οι σύγχρονες εκδοχές του είναι στιλάτες και εντυπωσιακές.

Ουσιαστικά το bowl cut καθορίζεται από τη φράντζα. Είναι εύκολο στη συντήρηση και το styling, διασκεδαστικό και τολμηρό. Κι επίσης πολλές διάσημες το έχουν λατρέψει. Απλά δείτε το σικ bowl cut της Rosario Dawson στα βραβεία CFDA του 2023 και θα καταλάβετε.

View this post on Instagram

A post shared by rosariodawson (@rosariodawson)

Οι παραλλαγές του bowl cut που είναι στη μόδα είναι πολλές, γι’ αυτό έχουμε συγκεντρώσει τις πιο αγαπημένες μας ως έμπνευση σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε ένα ανατρεπτικό look.

Η μακρύτερη εκδοχή View this post on Instagram

A post shared by Yuki/Assort Amsterdam/hairstylist/kapper (@yuki_hair_ny_tokyo)

Παρόμοιο με το “bixie” cut – το οποίο συνδυάζει ένα bob με ένα pixie, αυτό το μακρύ bowl cut κολακεύει οποιοδήποτε πρόσωπο.

Για περισσότερη υφή View this post on Instagram

A post shared by NINOUK (@ninoukakkerman)

Οι κοφτές ψαλιδιές στην φράντζα προσθέτουν κίνηση στα μαλλιά. Παράλληλα η μετάβαση από το μπροστινό μέρος στο πλαϊνό είναι αρμονική. Αυτή η τεχνική είναι ιδανική αν έχετε λεπτά ή ίσια μαλλιά, καθώς χαρίζει περισσότερο όγκο.

Bowl Cut, το πολυμορφικό View this post on Instagram

A post shared by Prior Parrucchieri (@prior.colognoalserio)

Εδώ το διακριτικό φιλάρισμα πίσω χαρίζει όγκο και διάσταση στο αποτέλεσμα.

Undercut View this post on Instagram

A post shared by @shorthair_love

To πολύ κοντό look στα πλάγια και στο κάτω μέρος του κεφαλιού δημιουργεί ένα όμορφο αποτέλεσμα που τονίζει το σχήμα του κούρεματος.

2 σε 1 View this post on Instagram

A post shared by CoiffeurstoryYannick & Gabby ︎ (@coiffeurstory)

Αυτό το στιλ συνδυάζει δύο από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας των μαλλιών, το bowl cut και το mullet. Το πίσω μέρος των μαλλιών είναι πιο μακρύ και φιλαριστό, ενώ το bowl cut μπροστά διατηρεί τη χαρακτηριστική φράντζα. Αν σας αρέσει το ροκ ύφος και δεν μπορείτε να αποφασίσετε ποια τάση σας αρέσει, αυτό μπορεί να είναι το look για εσάς.

Τip: Το να ξυρίσετε τα μαλλιά στο πλάι όπως στη φωτό είναι ένα στοιχείο που κάνει το look ακόμα πιο τολμηρό.

Keywords
Τυχαία Θέματα