Blake Lively: Πότε κυκλοφορεί το “Τελειώνει με εμάς” – Νέα αναβολή στην προβολή της ταινίας

00:04 17/4/2024 - Πηγή: InStyle

Η πολυαναμενόμενη νέα ταινία της Blake Lively θα βγει στους κινηματογράφους αργότερα αυτό το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το PEOPLE, η κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου “It Ends With Us” (Τελειώνει με εμάς) της Colleen Hoover, με πρωταγωνίστρια τη Lively, θα βγει τελικά στις αίθουσες στις 9 Αυγούστου.

Η

ταινία είχε αρχικά προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 9 Φεβρουαρίου, αλλά στη συνέχεια αναβλήθηκε για τις 21 Ιουνίου. Ωστόσο, οι θαυμαστές θα πρέπει να περιμένουν άλλες επτά εβδομάδες.

I think everyone who’s seen Blake Lively as Lily on the set of It Ends With Us can all agree that they should abort that movie while they still can what the hell is this??? pic.twitter.com/QYXc2WINXM

— Auroral (@itsgivinghoney) May 16, 2023

Η Lively είναι παραγωγός της ταινίας και πρωταγωνιστεί ως Lily Bloom μαζί με τον Justin Baldoni, ο οποίος υποδύεται τον Ryle Kincaid, τον οποίο ερωτεύεται η ηρωίδα που υποδύεται η Lively. Ο ίδιος σκηνοθέτησε την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου.

Οι πρωταγωνιστές εθεάθησαν στα γυρίσματα στο Jersey City, N.J., τον Μάιο του 2023, αλλά η παραγωγή σταμάτησε έναν μήνα αργότερα λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας των συγγραφέων. Τα γυρίσματα συνεχίστηκαν στις αρχές του 2024.

Keywords
Τυχαία Θέματα