Black Friday Shopping: 7 must-have μαύρα διαχρονικά κομμάτια σε έκπτωση

Η Black Friday, η μέρα που ξεκινά τη εορταστική σεζόν με εκπτώσεις και προσφορές, έχει γίνει σε μια γιορτή-σύμβολο για αθεράπευτο shopping. Παρόλο που στην αρχή οι ευκαιρίες αφορούσαν μόνο εκείνη την ημέρα, σήμερα τα καταστήματα συνεχίζουν τι εκπτώσεις και μετά το πέρας

της -με την clean monday και την cyber week. Για εμάς, τους λάτρεις της μόδας, μια μέρα δεν είναι ποτέ αρκετή για να αγοράσουμε όλα όσα θέλουμε. Και συγκεκριμένα, όλα αυτά τα μαύρα fashion items που θέλουμε.

Στη γκαρνταρόμπα μας, τα μαύρα ρούχα διαδραματίζουν έναν ιδιαίτερο ρόλο. Είναι περισσότερο από απλές αγορές, είναι επενδύσεις στο στιλ μας και τη διαχρονική κομψότητα. Το μαύρο είναι πάντα in, αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά και προσθέτοντας κομψότητα σε κάθε εμφάνιση. Άρα ναι, τα χρειαζόμαστε!

Πού θα εστιάσουμε αυτή τη φορά…Μαύρη γούναΜαύρο δερμάτινο παντελόνιΜαύρες statement γόβεςΜαύρο πουλόβερΜαύρο διάφανο φόρεμαΜαύρη τσάνταΜαύρο βραδινό τοπΜαύρη Γούνα

Η μαύρη γούνα αγκαλιάζει όχι μόνο το σώμα μας αλλά και το στιλ μας. Ένα κομμάτι που προσδίδει πολυτέλεια και ζεστασιά στις κρύες μέρες του χειμώνα, ένα ρούχο με «βαρύτητα».

Γούνινο Παλτό, MangoΜαύρο Δερμάτινο Παντελόνι

Το μαύρο δερμάτινο παντελόνι είναι η ουσία της ανεπιτήδευτης σαγήνης. Συνδυάζεται άψογα από το πρωί ως το βράδυ, αναδεικνύοντας τη δύναμη της γυναικείας φιγούρας. Και μιας και το δέρμα είναι λιγάκι ακριβό, ευκαιρία να το αποκτήσουμε σε τιμές Black Friday.

Δερμάτινο Παντελόνι, HUGO BOSSΜαύρες Statement Γόβες

Οι μαύρες γόβες δεν είναι απλώς παπούτσια, αλλά must κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας. Επενδύστε σε ένα ζευγάρι που ξεχωρίζει και αναβαθμίζει κάθε εμφάνιση, κάνοντας θόρυβο και εντύπωση.

Rene Caovilla Βελούδινες Γόβες, MytheresaΜαύρο Πουλόβερ

Το μαύρο πουλόβερ είναι το απόλυτο βασικό κομμάτι. Μείνετε ζεστές και στιλάτες σε κάθε εποχή, συνδυάζοντας το με όλα. Μάλιστα, αυτή τη μέρα μπορείτε να επενδύσετε και στο κασμίρ.

Πουλόβερ Με Γυαλιστερή Όψη, Marks and SpencerΜαύρο Διάφανο Φόρεμα

Το μαύρο διάφανο φόρεμα είναι η ουσία της θηλυκότητας. Ιδανικό για εκείνες τις επίσημες εμφανίσεις που απαιτούν εντυπωσιακό στιλ και τέλειο για σέξι looks που δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο.

Weworewhat Διάφανο Φόρεμα, LuisaviaromaΜαύρη Τσάντα

Η μαύρη τσάντα είναι πάντα στη μόδα. Λειτουργική και κομψή, αποτελεί αξεπέραστο αξεσουάρ για κάθε περίσταση. Και υπάρχουν πολλά σχέδια εκεί έξω για να επιλέξετε την κατάλληλη.

Jacquemus Le Bambimou Τσάντα, FarfetchΜαύρο Βραδινό Τοπ

Ένα μαύρο βραδινό τοπ είναι η εγγύηση για κάθε γιορτινό look, για κάθε «καλή περίσταση» μια κάθε εντυπωσιακή εμφάνιση. Είναι η ευκαιρία να λάμψετε σε κάθε κοινωνική εκδήλωση και το χρειάζεστε. ASAP!

SELF-PORTRAIT, Embellished strapless top, Mytheresa

Keywords
Τυχαία Θέματα