Best Dressed: Aυτές ήταν οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις από την πρεμιέρα της ταινίας του Wes Anderson

22:30 14/6/2023 - Πηγή: InStyle

Η νέα ταινία του Wes Anderson, Asteroid City έκανε πρεμιέρα χθες στη Νέα Υόρκη και όλο το λαμπερό cast έδωσε το «παρών». Aνάμεσα τους τρεις από τις πιο εντυπωσιακές ξανθές γυναίκες του Hollywood. Οι δύο τους διάσημες και χρόνια καταξιωμένες και η τρίτη ταλαντούχα και ανερχόμενη.

Ο λόγος για την Scarlett Johansson,

Margot Robbie και την Maya Hawke, κόρη των ηθοποιών Uma Thurman και Ethan Hawke. Οι τρεις σταρ ήταν εκπληκτικές, φορώντας κομψά φορέματα σε άσπρο και μαύρο, για να ξεχωρίζουν στο red carpet που στήθηκε ώστε να θυμίζει σκηνικό western.

H Johansson φορούσε λευκό μάξι φόρεμα με σούρες και ένα τρισδιάστατο λουλούδι στο ίδιο χρώμα στο σημείο του μπούστου από την συλλογή Resort 2024 του οίκου Carolina Herrera. To σύνολό της ολοκλήρωνε ένα ζευγάρι διάφανες γόβες από PVC στολισμένες με πολύχρωμα κρύσταλλα κι ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurasia Fashion (@eurasiafashion.official)

Από τη μία πρεμιέρα στην άλλη βλέπουμε την Margot Robbie, η οποία εκτός από την Barbie, όπου πρωταγωνιστεί συμμετέχει και στο Asteroid City. Για την πρεμιέρα εμφανίστηκε με φόρεμα Schiaparelli με μαύρο βελούδινο peplum top που κατέληγε σε λευκή μίνι πλισέ φούστα! Το συνδύασε με μαύρες κλασικές γόβες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andrew Mukamal (@andrewmukamal)

H Margot Robbie ντύθηκε Barbie – Αναμενόμενο αλλά το αποτέλεσμα μάς ενθουσίασε

Last, but not least η ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη Maya Hawke. Η νεαρή ηθοποιός φόρεσε μαύρο φόρεμα από παγέτες, σε 60s γραμμή και ασορτί headpiece του οίκου Prada. H Maya ολοκλήρωσε την εμφάνιση με τιρκουάζ σκιά ματιών και ασορτί μανικούρ!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harry Lambert (@harry_lambert)

Tony Awards 2023: Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις των celebrities από το κόκκινο χαλί της διοργάνωσης

Keywords
Τυχαία Θέματα