Ben Affleck: Νέα δημόσια έξοδος χωρίς τη βέρα του – “Ήρθε στα συγκαλά του και θέλει διαζύγιο”

18:55 21/5/2024 - Πηγή: InStyle

Τις τελευταιες ώρες κυκλοφορούν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Ben Affleck “ήρθε στα συγκαλά” του αφού ήταν “προσωρινά τρελάθηκε” και παντρεύτηκε την Jennifer Lopez.

Εν μέσω φημών για την κατάσταση του γάμου του με τη Λατίνα σουπερστάρ, ο Affleck εθεάθη και πάλι χωρίς τη βέρα του. Ο 51χρονος σταρ εθεάθη σε κινηματογραφικό πλατό το απόγευμα της Δευτέρας να κουβαλάει μια τσάντα, αν και δεν φορούσε για άλλη μια φορά

τη βέρα του.

Ο ηθοποιός όχι μόνο σταμάτησε να φοράει τη βέρα του, αλλά δεν εμφανίστηκε στη μεγάλη πρεμιέρα της ταινίας της συζύγου του στο Netflix, όπου η Lopez εμφανίστηκε πιο αδυνατισμένη από ποτέ και περίεργα μόνη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Υπήρχαν αναφορές ότι το ζευγάρι περνά κρίση, καθώς ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μετακόμισε σε διαφορετικό σπίτι και έκανε εβδομάδες να δει την αγαπημένη του.

Ο Ben Affleck, σύμφωνα με το Page Six, φέρεται να πιέζει για να χωρίσει από την Jennifer Lopez, αφού χαρακτήρισε τον γάμο τους “όνειρο θερινής νυκτός”. Εν μέσω φημών περί χωρισμού, το PageSix ισχυρίζεται ότι ο Affleck, 51 ετών, είναι έτοιμος να δώσει τέλος στον γάμο του έπειτα από δύο χρόνια, και έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι η απόφαση να δεθεί με τα δεσμά του γάμου οφείλεται σε “προσωρινή παραφροσύνη”.

Rumors are swirling about a possible split as Ben Affleck was noticeably absent from Jennifer Lopez’s side at the Los Angeles premiere of her new movie, “Atlas.” https://t.co/ja9zap8RC0 pic.twitter.com/dwU3CdFjAP

— Page Six (@PageSix) May 21, 2024

Μια πηγή δήλωσε ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ πρωταγωνιστής του Argo “ήρθε στα λογικά του”, αφού προηγουμένως ήταν τόσο ερωτευμένος με την 54χρονη σταρ, που δεν μπορούσε να σκεφτεί καθαρά.

Ενώ έχει εντοπιστεί να περνάει ποιοτικό χρόνο μόνος του με την Lopez τις τελευταίες ημέρες, τώρα αισθάνεται ότι το κεφάλι του είναι “καθαρό” και μπορεί να προχωρήσει.

“Αν υπήρχε τρόπος να πάρει διαζύγιο λόγω προσωρινής παραφροσύνης, θα το έκανε”, δήλωσε η πηγή του PageSix.

Keywords
Τυχαία Θέματα