Bella Hadid: Άστραψαν τα φλας για το vintage φόρεμά της στις Κάννες

12:00 27/5/2022 - Πηγή: InStyle

Η Bella Hadid, συνεχίζει να αποδεικνύει ότι κάποια στιλ δεν ξεφεύγουν ποτέ από τη μόδα, ενώ κάνει γεμάτη χάρη τον γύρο του φετινού φεστιβάλ Καννών. Σαν να μην μπορούσε να γίνει καλύτερη η vintage εμφάνισή της, το supermodel επέλεξε να φορέσει ένα αγαπημένο φόρεμα Versace από τη συλλογή φθινόπωρο 2003.

Η Bella εθεάθη με το διάσημο φόρεμα ενώ χαιρετούσε τους φωτογράφους κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο μπαλκόνι που ταιριάζει σε μια πριγκίπισσα.

Το απαλό μπεζ, κορσέ φόρεμα με κορδόνια, είχε μικροσκοπικά λουράκια που οδηγούσαν σε μια γυαλιστερή διάφανη φούστα με το ψηλότερο σκίσιμο στο πόδι… ever.

@www.redcarpet-fashionawards.com

Πριν ξαναεμφανιστεί στην γκαρνταρόμπα της Hadid για του φεστιβάλ κινηματογράφου, το φόρεμα είχε ήδη παρουσιαστεί στο κοινό από μερικά πολύ διάσημα ονόματα. Όχι μόνο η Beyoncé φόρεσε μια πράσινη εκδοχή του φορέματος σε συνδυασμό με ένα γιγάντιο statement κολιέ όταν παρευρέθηκε στα MTV Movie Awards το 2003, αλλά η Christina Aguilera φόρεσε το ίδιο ακριβώς φόρεμα ενώ πρωτοστάτησε στη διαφημιστική καμπάνια του Versace για το φθινόπωρο/χειμώνα την ίδια χρονιά.

Σαν να μην έφτανε αυτό, το φόρεμα κατάφερε επίσης να φορεθεί από το πιο αναγνωρίσιμο fashion icon όλων των εποχών: την Barbie. Η αγαπημένη μας κούκλα επέλεξε μια μινιατούρα του μπεζ φορέματος της Bella για να βοηθήσει τη Mattel να γιορτάσει τα 45 χρόνια μόδας το 2004.

Iconic dress με τα… όλα του!

Keywords
Τυχαία Θέματα