Behati Prinsloo και Adam Levine μας δείχνουν το σπίτι τους στο Los Angeles

10:53 11/8/2021 - Πηγή: InStyle

Το supermodel, Behati Prinsloo, και ο front man των Maroon 5, Adam Levine, άνοιξαν το σπίτι τους στο διάσημο περιοδικό Architectural Digest.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Architectural Digest (@archdigest)


Το ζευγάρι αποφάσισε να εγκαταλείψει το Beverly Hills,

καθώς αισθανόντουσαν τους ήχους της πόλης και το άγχος να τους κατακλύζει. Ήθελαν να ζήσουν μαζί με τα παιδιά τους σε ένα πιο ήσυχο και φιλικό περιβάλλον, όπου δεν θα ένιωθαν την απειλητική βουή της πόλης. Πούλησαν, μάλιστα, το προηγούμενο σπίτι τους με όλα τους τα έπιπλα, παίρνοντας μαζί τους μόνο τα αγαπημένα τους δεντράκια bonsai.

H Rihanna δημιουργεί το πρώτο της Fenty άρωμα κι έχουμε κάποιες λεπτομέρειες γι’ αυτό!


Το νέο τους οίκημα κατασκευάστηκε το 1930 και διαθέτει ένα μεγάλο άνοιγμα με θέα τον ωκεανό. “Βασικά τα αφαιρέσαμε όλα. Απλοποιήσαμε τα υλικά και την παλέτα των χρωμάτων και εκθέσαμε τον κορμό του σπιτιού, για να δημιουργήσουμε ένα όμορφο, ουδέτερο σκηνικό για τις συλλογές τέχνης των ιδιοκτητών”, είπε ο αρχιτέκτονας Tommy Clements, που ανέλαβε την ανακαίνιση.

Architectural DigestArchitectural DigestArchitectural Digest

“Ο Adam είναι μανιακός με το design. Σε εκείνον και την Behati αρέσει να ζουν μέσα σε όμορφα αντικείμενα, αλλά με ένα πολύ απλό, καθημερινό τρόπο, όπου τα παιδιά έχουν το πάνω χέρι στο σπίτι, και η οικογένεια και οι φίλοι είναι πάντα ευπρόσδεκτοι“, συμπλήρωσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Behati Prinsloo Levine (@behatiprinsloo)


Το σπίτι τους χαρακτηρίζεται από natural χρώματα, απλές γραμμές, λιτά έπιπλα με ιδιαίτερο design και cozy λεπτομέρειες. Τα μεγάλα παράθυρα και τα λευκά πατώματα χαρίζουν άπλετο φως στο χώρο, ενώ ο μεγάλος κήπος είναι το highlight του σπιτιού. “Το lockdown μας έκανε ιδιαίτερα ευγνώμονες που έχουμε αυτό το σπίτι. Σε έναν κόσμο που τίποτα δεν φαίνεται να είναι αρκετό, το σπίτι μας μοιάζει σαν ένα μοναδικό μονόκερο, το τέλειο καταφύγιο μας”, δήλωσε ο Adam Levine.

Keywords
Τυχαία Θέματα