Bασιλιάς Κάρολος: Αποκαλύφθηκαν τα σχέδια της κηδείας του

10:34 7/4/2024 - Πηγή: InStyle

Όπως έχει γίνει εδώ και καιρό γνωστό, ο βασιλιάς Κάρολος νοσεί από καρκίνο. Παρόλο που το ίδιο το Παλάτι δεν διευκρίνισε το είδος του καρκίνου, στα media έχει επικρατήσει συγκεκριμένη άποψη. Αυτή είναι ότι ο βασιλιάς πάσχει από καρκίνο του παγκρέατος και του απομένουν μόνο δύο χρόνια ζωής.

Όλα ξεκίνησαν από δημοσίευμα του In Touch, που αποκάλυψε την πρόβλεψη των γιατρών. Το βρετανικό παλάτι δεν έχει σχολιάσει κάτι ακόμη. Περιορίστηκε στη λιτή ανακοίνωση της διάγνωσής του τον περασμένο Ιανουάριο. Όπως αναφέρουν οι

βασιλικές πηγές, ο καρκίνος του εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης στον προστάτη.

«Πολλοί αυλικοί πιστεύουν ότι ο καρκίνος του Καρόλου είναι χειρότερος από ό,τι τον παρουσιάζουν. Ακόμα και πριν από τη διάγνωση, υπήρχαν ανησυχίες για την υγεία του. Πάσχει από καρκίνο στο πάγκρεας. Του έχουν δώσει δύο χρόνια ζωής» λέει το ρεπορτάζ του In Touch. Τώρα λοιπόν πολλοί είναι που μιλούν για τα σχέδια κηδείας του.

Βασιλιάς Κάρολος:Τα σχέδια της κηδείας του

Όπως γράφει επίσης το In Touch, τα πλάνα της κηδείας του έχουν ήδη οριστεί. Σύμφωνα πάντα με το tabloid, οι νεκρικές πομπές του θα έχουν τίτλο «Operation Menai Bridge». Θα μοιάζουν με εκείνες της βασίλισσας Ελισάβετ Β’. Εκείνες ονομάστηκαν «Operation London Bridge».

Καθώς ο καρκίνος του εξελίσσεται, οι γνώστες έχουν εξηγήσει στο In Touch, ότι τα σχέδια αυτά μπορεί να τροποποιηθούν. Πρέπει όλα να εγκριθούν πριν από την ατυχή περίσταση του θανάτου του βασιλιά Καρόλου. «Είναι κάτι αρκετά συνηθισμένο μεταξύ των Βρετανών βασιλικών» διαβάζουμε.

Η επιχείρηση Menai Bridge θα περιλαμβάνει γνωστά πρωτόκολλα σε όσους παρακολουθούν τη Βασιλική Οικογένεια. Συγκεκριμένα όταν ο μονάρχης πεθάνει, η σορός του θα μεταφερθεί από την αίθουσα του θρόνου στο παλάτι του Buckingham στο Westminster Hall. «Η επίσημη κηδεία του θα πραγματοποιηθεί εννέα ημέρες μετά τον θάνατό του. Κατά πάσα πιθανότητα θα ταφεί στο κάστρο του Windsor. Θα έχει όλη τη μεγαλοπρέπεια που αρμόζει σε έναν Βρετανό μονάρχη» .

Keywords
Τυχαία Θέματα