Antonio Banderas: Η συγκινητική throwback φωτογραφία – “Τέτοια μέρα το 1980…”

12:14 4/8/2023 - Πηγή: InStyle

Νοσταλγική διάθεση είχε ο Antonio Banderas, ο οποίος φαίνεται πως δεν ξεχνά στιγμή το ξεκίνημά του, όταν έφυγε στα 20 του από τη Μάλαγα για να κυνηγήσει τα όνειρά του.

Ο 62χρονος σταρ γεννήθηκε το 1960 στη Μάλαγα, στην Ισπανία, ενώ στις 10 Αυγούστου θα κλείσει τα 63 του χρόνια. Ο Antonio Banderas φαίνεται πως αναπολεί τα νεανικά του χρόνια, τότε που γεμάτος όνειρα έφυγε από την ιδιαίτερη πατρίδα του για να δοκιμάσει την τύχη του στη μεγάλη πόλη, τη Μαδρίτη.

Ο Banderas

ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία του από τα νιάτα του και σημείωσε: “Σαν σήμερα, το 1980 έπαιρνα το τρένο από τη Μάλαγα για Μαδρίτη για να κάνω το όνειρο του ηθοποιού πραγματικότητα.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antonio Banderas (@antoniobanderas)

Ως παιδί, ο Antonio Banderas ήθελε να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής αλλά έσπασε το πόδι του και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το όνειρο στα 14 του.

Έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την υποκριτική και έγινε μέρος της ARA Θεάτρου-Σχολής που διευθύνεται από τον Ángeles Rubio-Argüelles και Alessandri και το Κολέγιο της Δραματικής Τέχνης, και τα δύο στη Μάλαγα. Η δουλειά του στο θέατρο, και τις εμφανίσεις του στους δρόμους, τελικά τον οδήγησε στο Εθνικό Θέατρο της Ισπανίας. Η καριέρα του απογειώθηκε με την παρουσία του στην ταινία “Δέσε με.”

Ο Banderas άρχισε να εργάζεται σε μικρά καταστήματα κατά τη διάρκεια του μεταδικτατορικού πολιτιστικού κινήματος της Ισπανίας γνωστό ως “La Movida Madrileña.” Κατά τη διάρκεια εμφάνισης στο θέατρο, ο Banderas τράβηξε την προσοχή του Ισπανού σκηνοθέτη Pedro Almodovar, ο οποίος προσέλαβε τον 22χρονο ηθοποιό το 1982 στην πρώτη του ταινία “Λαβύρινθος του πάθους.”

Πέντε χρόνια αργότερα, εμφανίστηκε στην ταινία του διάσημου σκηνοθέτη “Ο νόμος του πόθου”, στην οποία έγινε πρωτοσέλιδο με τον ρόλο του ομοφυλόφιλου άνδραυ, από τον οποίο απαίτησαν να είναι ο πρώτος που φίλησε άνδρα στη μεγάλη οθόνη.

Για την ταινία “Dolor y gloria” του 2019 σε σενάριο και σκηνοθεσία του Pedro Almodóvar με τους Asier Etxeandia, Leonardo Sbaraglia, Nora Navas και Julieta Serrano, και special guest την Penélope Cruz τιμήθηκε με βραβείο Γκόγια Α’ Ανδρικού Ρόλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα