Aντίο καστανό – Η Kylie Jenner έβαψε τα μαλλιά της στο πιο hot χρώμα της σεζόν και ‘έριξε’ το Instagram

20:16 17/1/2024 - Πηγή: InStyle
Η αισθητική των ’10s επιστρέφει δυναμικά, και σε αυτό συμβάλλει η mega-influencer και μεγιστάνας του beauty, Kylie Jenner.

Στις 16 Ιανουαρίου, η Jenner δημοσίευσε μία selfie που αποκαλύπτει το νέο της ανοιχτό ροζ χρώμα μαλλιών με τη λεζάντα “Γειάαααα, με θυμάστε.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη K&J (@kardashnetwork)

Στη selfie που έβγαλε μέσα στο αυτοκίνητό της, τα ροζ μαλλιά της μέχρι το στήθος είναι ανεπιτήδευτα, με χαλαρούς κυματισμούς με χωρίστρα στο πλάι. Όσον αφορά το styling, φοράει ένα γκρι ριμπ τοπ (που ταιριάζει άψογα με το ροζ), και έχει ένα ροζ γαλακτερό μανικιούρ. Βέβαια, να πούμε ότι αυτή δεν είναι η μοναδική φορά που η Jenner τολμά κάτι εκκεντρικό στο χρώμα των μαλλιών. Πριν από δέκα χρόνια, είχε υιοθετήσει ένα γοργονέ θαλασσί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MEMENTO (@thekardashianland)

Το λιτό μακιγιάζ που τονίζει το νέο χρώμα των μαλλιών της ολοκληρώνει την casual εμφάνισή της. Κεντρικά στοιχεία του είναι το έντονο ρουζ, τα πυκνά φρύδια και ματ ροζ χείλη.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μετά την ανάρτηση, απέσπασε χιλιάδες κολακευτικά comments και emojis. Εσείς τι λέτε για το νέο της look; Σας αρέσει;

Keywords
Τυχαία Θέματα