Annie Lennox: Η κόρη της ακολουθεί τα μουσικά βήματά της

13:21 5/4/2023 - Πηγή: InStyle

Η Annie Lennox φαίνεται πως έχει περάσει το χάρισμα της μουσικής στους απογόνους της.

Η μεγαλύτερη κόρη της 68χρονης σταρ των Eurythmics, η 32χρονη Lola, πρόκειται να κυκλοφορήσει το πρώτο της EP με τίτλο Dreamer στις 5 Απριλίου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lola Lennox (@lolalennox)

Η Lola,

την οποία η Annie έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της, τον Ισραηλινό σκηνοθέτη Uri Fruchtmann, 68 ετών, έχει ήδη κυκλοφορήσει ένα νέο ομώνυμο single, το οποίο συνοδεύεται από μια εντυπωσιακή φωτογράφιση.

Την παραγωγή του single ανέλαβε η βραβευμένη με Grammy μαμά της, καθώς και ο Braeden Wright. Το EP περιλαμβάνει πέντε τραγούδια, όλα γραμμένα και ερμηνευμένα από τη Lola.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lola Lennox (@lolalennox)

Ήδη η Kaya Stewart, κόρη του Dave Stewart, ο οποίος ίδρυσε τους Eurythmics μαζί με την Annie το 1980, παρουσίασε επίσης τη μουσική της στην οντισιόν της για το American Idol μαζί με τον πατέρα της την περασμένη εβδομάδα.

Η Lola έκανε μία εντυπωσιακή φωτογράφιση αναδεικνύοντας την ομορφιά της με μια σειρά από καλλιτεχνικές ασπρόμαυρες φωτογραφίες.

Η Lola δήλωσε για το EP της σε δελτίο Τύπου: “Ονόμασα αυτό το EP Dreamer επειδή δεν θα ήμουν αυτή που είμαι σήμερα χωρίς να ονειρεύομαι. Το να είμαι ονειροπόλα μου έδειξε την επιθυμία της καρδιάς μου και έδωσε στη ζωή μου όραμα και σκοπό. Η λέξη περικλείει τέλεια κάθε τραγούδι στο EP, επειδή δημιουργήθηκαν από τον σπόρο ενός ονείρου, από μια νοσταλγική στιγμή όπου χάνω τα ίχνη του κυριολεκτικού κόσμου και συνδέομαι με κάτι υπερβατικό.”

American Idol: Κόρη θρυλικού καλλιτέχνη των ’80s άφησε άφωνους τους κριτές – Μαζί της στην σκηνή ο διάσημος πατέρας της Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lola Lennox (@lolalennox)

Και συνέχισε: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτή τη δουλειά, κάθε τραγούδι αποτυπώνει μια στιγμή της ζωής μου και μαζί απεικονίζουν μια ιστορία μου, μια ευρύτερη αίσθηση των εμπειριών και των αντιδράσεών μου. Η δημιουργία της μουσικής σε αυτό το EP ήταν από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου, ήταν τόσο ικανοποιητικό να βλέπω τις ιδέες μου να ζωντανεύουν, να προκαλώ και να εξελίσσομαι, και τέλος, να μοιράζομαι τη δουλειά μου με άλλους.”

Το lead single, Dreamer, ακολουθεί την κυκλοφορία των προηγούμενων singles της Lola Back At Wrong, La La Love Me, Wherever You Go, Love Like That και Want More.

Keywords
Τυχαία Θέματα