“And Just Like That”: Ποια πρωταγωνίστρια της σειράς δηλώνει πώς απολύθηκε;

22:31 20/1/2024 - Πηγή: InStyle

Μια δήλωση-καρφί φαίνεται να έκανε η ηθοποιός Sara Ramirez η αλλιώς ο τηλεοπτικός χαρακτήρας Che Diaz που γνωρίσαμε στη σειρά “Αnd Just Like That”. Σύμφωνα το ρεπορτάζ της Daily Mail, η Sara απολύθηκε από το sequel και δεν θα εμφανιστεί στην επερχόμενη τρίτη σεζόν της σειράς του HBO.

Sara Ramirez has reportedly been dropped from

the ‘Sex and the City’ revival and sequel series, ‘And Just Like That.’ pic.twitter.com/M4KDBBuCD2

Pop Crave (@PopCrave) January 18, 2024

To ρεπορτάζ ήρθε μια μέρα αφότου η ηθοποιός η οποία δηλώνει non-binary, καταδίκασε τη βιομηχανία του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Η ίδια είπε πως τιμωρούν τους ηθοποιούς που μίλησαν υπέρ των Παλαιστινίων εν μέσω της συνεχιζόμενης σύγκρουσης μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης.

Πηγές είπαν στο ρεπορτάζ της Daily Mail ότι η απόφαση της παραγωγής οφείλεται στον χαρακτήρα της Ramirez , αφού δεν μπορεί να έχει κάποια εξέλιξη ή συνέχεια, μετά τον χωρισμό από την Miranda(Cynthia Nixon).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη And Just Like That… (@justlikethatmax)

Τι δήλωσε η Sara Ramirez – H ανάρτηση καρφί

«Ο κλάδος μας είναι τόσο διττός. Ενώ δίνουν βραβεία, οι σκηνοθέτες και οι πράκτορες του κάστινγκ κάνουν μαύρες λίστες ηθοποιών και εργαζομένων που δημοσιεύουν οτιδήποτε για να υποστηρίξουν τους Παλαιστίνιους στη Γάζα για να διασφαλίσουν ότι δεν θα δουλέψουν ξανά», έγραψε η Ramirez μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Η Ramirez χρησιμοποίησε επίσης τον παρελθόντα χρόνο για να περιγράψει την ερμηνεία της Che Diaz, υπονοώντας ότι δεν θα επαναλάβουν τον ρόλο της στην 3η σεζόν του “Αnd Just Like That”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Max (@streamonmax)

«Είναι άγριο το πόσο “ψεύτικοι”είναι τόσοι πολλοί στο Χόλιγουντ. Ακόμα πιο ψεύτικο και από τον τελευταίο χαρακτήρα που έπαιξα. », έγραψε η Ramirez.

Keywords
Τυχαία Θέματα