Adam Sandler: Μπέρδεψε το People’s Choice Icon Award 2024 με τον τίτλο του “Πιο σέξι άνδρα εν ζωή” του People – Η ξεκαρδιστική ομιλία του

14:33 19/2/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Adam Sandler τιμήθηκε στα People’s Choice Awards 2024 με το People’s Icon Award για τους εμβληματικούς κωμικούς ρόλους του και τη συμβολή του στην κινηματογραφική βιομηχανία ως ηθοποιός, σεναριογράφος και παραγωγός. Στη σκηνή για την απονομή του βραβείου ανέβηκε η καλή του φίλη Jennifer Aniston. Αφού ο Sandler παρέλαβε το βραβείο του, απέδειξε τον λόγο για τον οποίο τιμήθηκε, κάνοντας το κοινό να ξεκαρδιστεί με την ομιλία του.

Ξεκίνησε αστειευόμενος ότι άκουσε κατά λάθος τον ατζέντη του να του λέει ότι είχε κερδίσει τον τίτλο του πιο σέξι άνδρα εν ζωή του PEOPLE (ο Patrick Dempsey ανακηρύχθηκε ο πιο σέξι άνδρας εν ζωή του 2023 του PEOPLE).

Εξαιτίας αυτής της “παρεξήγησης”, ο Sandler είπε ότι είχε γράψει μια ομιλία γι’ αυτή την τιμή αντί για το People’s Icon Award. “Το όνομά μου είναι Adam Sandler και είμαι ο πιο σέξι άνδρας εν ζωή, μπορώ να έχω ένα hell yeah;“, αναφώνησε και συνέχισε: “Προς τα μέλη της ακαδημίας του περιοδικού PEOPLE με την καυτή και τη σεξουαλική ελκυστικότητα, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που με αναγνωρίσατε ως τον άνδρα που έκανε ολόκληρη τη χώρα μας την πιο καυτή φέτος και ήμουν μακράν το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο στην κρεβατοκάμαρα από ζευγάρια ή τρίο κατά τη διάρκεια παιχνιδιών ρόλων φαντασίας και πονηρών στιγμών. Μπορώ να έχω άλλο ένα hell yeah;”

The legendary @adamsandler is the People's Icon! Watch the #PCAs now on NBC, @peacock, and @eentertainment. pic.twitter.com/SLEPnCPWUf

NBC Entertainment (@nbc) February 19, 2024

“Προσπαθώ να είμαι ευγενικός, περιοδικό PEOPLE, αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι τρεις λέξεις έρχονται συνέχεια στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή: Καιρός ήταν, γ@μ#το!” πρόσθεσε. “Εδώ και δεκαετίες, ο Adam Sandler περιμένει υπομονετικά στον σέξι πάγκο”.

Στις 31 Ιανουαρίου, οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς των People’s Choice Awards NBC, E! και Peacock ανακοίνωσαν ότι ο Sandler θα λάβει το People’s Icon Award στην τελετή της 18ης Φεβρουαρίου.

“Ο Adam Sandler αποτελεί σταθερό στοιχείο της βιομηχανίας εδώ και δεκαετίες, διασκεδάζοντας μας από τότε που ξεκίνησε στο Saturday Night Live πριν από 30 και πλέον χρόνια”, δήλωσε η Jen Neal, εκτελεστική αντιπρόεδρος του τμήματος lives και specials της NBCUniversal Entertainment. “Από το Billy Madison μέχρι τον Mr. Deeds, οι αξέχαστοι χαρακτήρες του έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου και έχουν αφήσει το στίγμα τους στο κοινό για γενιές. Είμαστε ενθουσιασμένοι που τον τιμούμε με το φετινό People’s Icon Award”.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις InStyle